Petrescu joacă la două capete

Ultima actualizare:

    “Bursucul“ arată  că ofertele pentru  el trebuie să fie  cât mai mari
“Bursucul“ arată că ofertele pentru el trebuie să fie cât mai mari

Dan Petrescu este unul dintre cei mai bine pregătiţi antrenori români, dar cariera lui pare de ceva vreme pe o pantă descendentă şi mulţi se întreabă de ce. Mercenariatul de care acesta dă dovadă constant pare să fie o explicaţie, iar ce se întâmplă în prezent stă mărturie.

„Bursucul” e bun, dar e lacom la bani! E o afirmaţie pe care nu o facem noi, ci una care circulă de mult timp în cercurile înalte ale fotbalului românesc. Dan Petrescu antrenează din 2003, dar a devenit cu adevărat un tehnician mare în 2009, când a câştigat titlul în Liga 1 cu modesta Unirea Urziceni. A făcut apoi un nou pas înainte, la Kuban, cu care a promovat în prima ligă din Rusia. Din 2012, fostul internaţional a început să calce în străchini şi de fiecare dată din cauza goanei după mai mult.

A plecat la Dinamo Moscova, dar a fost în permanenţă pe făraş şi a încheiat demis, în 2014. Deşi avea oferte din campionate puternice, banii l-au dus şi pe el spre arabi. Aşa au început contractele de câteva luni şi Petrescu nu-şi mai găseşte locul. Cinci luni în Qatar, o lună la Târgu Mureş, de unde a plecat diperat la Jiangsu Suning pentru că, logic, chinezii ofereau o poală de bani. A rezistat 11 luni în Asia şi apoi a încercat un restart, tot la Kuban. Istoria nu s-a repetat însă aşa cum a vrut el! De data aceasta era să-i ducă pe cei din Krasnodar în Liga a III-a, nu în prima, iar ruşii l-au demis după trei luni. A prins un nou contract în deşert, la  Al-Nasr Dubai, dar ce să vezi, a rezistat doar opt luni. Acum, Petrescu negociază cu CFR, dar nu doar cu ardelenii. Parcă ar vrea şi în Turcia, la Konyaspor, care plăteşte mai bine.Mihai Stoica i l-a propus lui Becali înaintea lui Dică, dar patronul n-a vrut să audă. „O să vrea clauză să plece la prima ofertă mai bună, iar eu nu am nevoie de un astfel de antrenor”, a declarat FCSB-istul. Şi iată ceva la care nu-l putem contrazice pe latifundiar!

CFR a scăpat până la urmă de Miriuţă

simeon stalpnicul png

Ca să-i facă loc lui Dan Petrescu, clujenii au apelat la toate tertipurile posibile pentru a obţine o reziliere de comun acord cu Vasile Miriuţă şi au reuşit. Preşedintele Iuliu Mureşan a bătut ieri palma cu tehnicianul, fără scandal şi probabil cu doar o parte din cei 80.000 € plătiţi drept compensaţie. Rămâne de văzut acum dacă „Bursucul” nu le trage şi lor ţeapă, în cazul în care se înţelege cu altă echipă până la prezentarea oficială de vineri. Cu el nu ştii niciodată! Trebuie doar ca cineva să-i dea mai mult!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net