Petre Marin și Sorin Ghionea, apel la responsabilitate: „Jocurile de noroc sunt doar pentru distracție!”

Ultima actualizare:

    Petre Marin, al[turi de Dr. Cristian Andrei
Petre Marin, al[turi de Dr. Cristian Andrei

Foștii steliști Petre Marin și Sorin Ghionea se alătură demersurilor Asociației Joc Responsabil de a promova mesaje de responsabilitate privind jocurile de noroc și de a îndemna jucătorii la distracție.

După meciurile pe care le-au disputat la cel mai înalt nivel, în UEFA Champions League sau Europa League, foştii steliști din generația 2006 fac spectacol la Victory Cup Casa Pariurilor.  Petre Marin este manager şi antrenor la echipa Old New Stars și îi are alături de el și pe foștii colegi, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv și Bănel Nicoliță.

Recent, competiția de minifotbal dedicată amatorilor, Victory Cup Casa Pariurilor și-a desemnat câștigătorii ediției cu numărul 10. Echipa foștilor steliști a fost premiată de Asociația Joc Responsabil, reprezentată de doctorul Cristian Andrei, cu trofeul de „Echipa Responsabilă” pentru întreaga participare în cadrul turneului și pentru îndemnul la distracție și responsabilitate adresat jucătorilor, atât celor înscriși în competiție, cât și microbiștilor și celor pasionați de jocuri de noroc.

„Ne bucurăm că prin vocea noastră îi putem îndemna pe toți microbiștii sau pe pasionații de jocuri de noroc să joace responsabil, pentru distracție, la fel cum o facem și noi aici la Victory Cup, să ne simțim bine și să ne distrăm. Motto-ul meu în viață e să faci ceea ce îți place, dar să fii foarte cumpătat în alegerile pe care le faci. Jocurile de noroc sunt doar pentru distracție”, a spus fostul jucător din Ghencea, Petre Marin.  

„Asociația Joc Responsabil este încântată să cunoască echipa din care fac parte Petre Marin și Sorin Ghionea, o echipă care pune accent pe distracție, pe responsabilitate și pe conștiinciozitate, așa cum și noi, la Asociație, sfătuim toți jucătorii să privească jocurile de noroc ca pe o distracție. Câștigul este participare în sine, nu este despre sume mari de bani. E despre a fi împreună, așa cum sunt fotbaliștii în această competiție, e despre inspirația momentului, despre talent, despre locul în societate, nu despre sume record de bani. Suntem bucuroși că avem foști fotbaliști care iubesc acest sport oricând, oriunde, la orice vârstă, în orice situație s-ar afla. Pentru cei care au probleme cu responsabilitatea și cu distracția, noi, la Joc Responsabil, avem o echipă de psihologi care stau online, 24/24, pregătiți să stea de vorbă cu ei”, a declarat Dr. Cristian Andrei, psiholog și expert în problematica jocurilor de noroc, ambasador al Asociației Joc Responsabil. 

Victory Cup Casa Pariurilor este o competiţie de minifotbal pentru amatori, ce a strâns la start 96 de formații și aproape 1500 de jucători legitimaţi.

Asociația Joc Responsabil dezvoltă și implementează programe specifice referitoare la efectele practicării în exces a jocurilor de noroc și raportarea socială la acestea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net