Pellè ia 40.000 € pe zi la chinezi!

Ultima actualizare:

    Pellè a ales banii  în defavoarea glorieiFoto: AP
Pellè a ales banii în defavoarea glorieiFoto: AP

La 30 de ani, Graziano Pellè a dat lovitura prin transferul de la Southampton la gruparea chineză Shandong Luneng, unde va lua 38 de milioane € în doi ani şi jumătate.

Chinezii continuă să arunce cu bani în fotbalişti trecuţi de prima tinereţe. Aşa se face că asiaticii au în prezent patru dintre primii 10 cei mai bine plătiţi jucători din lume. Nou intrat în acest top este o surpriză de proporţii, italianul Graziano Pellè, care n-a demonstrat mare lucru în cariera sa de până acum. La Euro 2016, el a dat două goluri pentru Squadra Azzurra, dar a rămas în amintirea publicului în special prin ratarea de la penalty-urile de departajare din sfertul cu Germania.

Acest lucru nu i–a împiedicat pe chinezii de la Shandong Luneng (aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării) să-l cumpere pe Pelle cu 15 milioane € şi să-i ofere italianului un salariu incredibil. E vorba de 38 de milioane € pentru două sezoane şi jumătate, adică 15 milioane € pe an şi peste 40.000 € pe zi. Doar cinci fotbalişti de pe planetă au salarii mai mari, ierarhia fiind condusă de Ronaldo şi Messi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net