Paul Pârvulescu a luat 4.500 de euro pe meci

Ultima actualizare:

Paul Pârvulescu a încasat un salariu de 10.000 de euro lunar, adică până acum în acest an competiţional a câştigat 50.000. Raportat la numărul de jocuri, veniturile sale au fost peste cele ale unui titular dintr-o echipă de pluton din Liga I.

Apărătorul de 26 de ani e în Ghencea din 2012, atunci când roş-albaştrii l-au „suflat” din faţa echipei pe care o simpatiza, Dinamo. „Câinii” i-au oferit doar 6.000 de euro salariu, plus bonusuri, în timp ce rivalii i-au dat 10.000 de euro leafă. Dar, de atunci şi până în prezent, el a avut statut de rezervă. Acum, e abia a patra soluţie pentru flancul stâng al apărării şi sătul să stea pe tuşă a anunţat că va reveni la echipa care l-a lansat: Gaz Metan. Mutarea e sub formă de împrumut pentru şase luni.

Totuşi, financiar i-a mers bine în Ghencea! Chiar dacă a stat pe tuşă, el a luat 50.000 de euro în cele cinci luni scurse din acest sezon, calculând numai salariul, şi în schimb a activat doar 11 jocuri (6 în Liga I, 1 Cupa Ligii, 1 Supercupă, 3 cupe europene). Altfel „tradus”, pentru fiecare meci a încasat în jur de 4.545 de euro. „E o mutare benefică pentru clubul nostru, dar şi pentru Paul, mai ales că Gâlcă nu mizează acum pe serviciile sale”, au spus medieşenii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net