Patimile dinamovistului Dorin Rotariu! Fotbalistul trece prin clipe grele

Ultima actualizare:

    Fotbalistul de 21 de ani  are evoluţii şterse  în ultima perioadă
Fotbalistul de 21 de ani are evoluţii şterse în ultima perioadă

Dinamovistul Dorin Rotariu a recunoscut că traversează cea mai grea perioadă a vieţii, având parte numai de evenimente triste, atât pe teren, cât şi-n afara lui. Va profita de vacanţă pentru a-şi reveni, deocamdată refuzând serviciile unui psiholog.

Dinamoviştii au încheiat sezonul marţi seară, odată cu finala Cupei. Nu au câştigat trofeul, pe care doreau să-l dedice lui Patrick Ekeng, jucător mort pe teren în timpul meciului cu Viitorul din cauza unor probleme cardiace, ci rivalii de la CFR, 4-5. Clujenii s-au impus la loteria penalty-urilor, acolo unde Rotariu a fost singurul care a ratat. Fotbalistul de aproape 21 de ani a fost însă imediat consolat de colegi, de cei din staff şi inclusiv de suporteri, unii dintre ei îmbrăţişându-l chiar pe teren. Valul de simpatie pentru un jucător ce a pierdut un trofeu are însă motivaţie. “Roti”, aşa cum e alintat, e un tip sensibil şi încercat de viaţă. Mama sa se luptă de mulţi ani cu o boală cruntă, iar acum Ekeng, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, a decedat la câţiva paşi de el. Cu toate acestea, acum, contra CFR-ului, a cerut să execute lovitura de la 11 metri, şi să fie ultimul pe listă, exact atunci când presiunea jocului e cea mai mare. A dorit să învingă pentru Patrick! “Nu am avut nevoie de consiliere psihologică. Am fost afectaţi cu toţii de ceea ce s-a întâmplat, a fost cel mai greu moment din viaţa mea. Regret că nu am câştigat Cupa pentru el, a fost alături de noi şi ne-am simţit bine…A reuşit cel mai important gol al său, cel cu Steaua, dar nu asta e important, ci faptul că Patrick era o persoană deosebită. Viaţa mă pune în momente foarte grele şi trebuie să le înfrunt”, a spus abătut Rotariu.

Exclude varianta unui psiholog

“Îl felicit pentru că a cerut să bată penalty-ul pentru că unii nu au vrut şi el a dorit să fie ultimul pe listă. Nu trebuie acuzat. De obicei, primul nostru executant e Bizonul şi al doilea Dorin, care bate foarte bine, dar acum nu a fost inspirat şi Marc a ghicit colţul”, l-a apărat Rednic, referindu-se şi la faptul că jucători experimentaţi nu au vrut să-şi asume responsabilitatea la loviturile de la 11 metri, unul dintre ei fiind Mevlja. “Este un băiat talentat, toţi l-am încurajat, are timp destul să câştige cupe şi campionate, nu trebuie să-i luăm capul”, l-a îmbărbătat şi colegul său Bicfalvi, iar fosta glorie roş-albă, Marius Niculae, a comentat: “E dureros pentru Rotariu, dar îi va trece cu timpul, se putea întâmpla oricui. Şi eu am ratat penaltiuri în cariera mea”.

Ardelenii trimit Cupa în Camerun 

Roş-albii, clujenii şi federalii au stabilit înaintea finalei ca, indiferent de numele  câştigătoarei, o copie a trofeului Cupei României să fie trimisă în Camerun, la Yaounde, acolo unde e înmormântat Patrick Ekeng. Fostul mijlocaş dinamovist a decedat la data de 6 mai în meciul cu Viitorul, având unele afecţiuni cardiologice. “Normal că ne vom ţine de promisiune. Trebuie să vedem cum rezolvăm tehnic, dar Patrick trebuie să aibă Cupa la mormântul său, chiar dacă va fi o replică”, a spus preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net