Partida cu Ceahlăul, ultima şansă pentru Rapid

Ultima actualizare:

    Refăcut după o accidentare  musculară, Daniel Niculae  va juca împotriva Ceahlăului
Refăcut după o accidentare musculară, Daniel Niculae va juca împotriva Ceahlăului

Rapid a ratat la Iaşi posibilitatea de a trece pe loc neretrogradabil pentru prima dată în acest sezon. A doua deplasare consecutivă în Moldova le mai oferă însă un glonţ, care, odată ratat, e şi ultimul.

Feroviarii au mers la Piatra Neamţ fără Pancu, Coimbra şi Borda, dar asta nu mai trebuie să conteze. Şi cu jucători luaţi de la juniori, Rapid trebuie luni (11 mai) să câştige în faţa unei echipe total demotivată şi virtual retrogradată, ca Ceahlăul. Nu mai există scuze, pentru că nisipul din clepsidră e pe terminate şi deja miroase a matineu.

Daniel Niculae se întoarce în primul 11 după contractura de la Iaşi şi e dator cu nişte goluri, iar Rui Miguel revine şi el după o accidentare care l-a ţinut pe tuşă când părea în mare formă. Mai mult, Cristi Săpunaru e aproape să-şi atingă obiectivul, adică acela de a impresiona în acest retur şi a prinde un contract în străinătate, la vară. Cu patru goluri în 2015 şi un joc impecabil, căpitanul a atras atenţia unei echipe din Italia, ai cărei conducători l-au sunat deja pe Cristiano Bergodi pentru referinţe.

Altfel, tehnicianul din peninsulă recunoaşte că Rapid trebuie să profite în sfârşit de jocurile rezultatelor, care au fost din nou favorabile în această etapă. “Poate fi o săptămână bună pentru noi, cu victorii la Ceahlăul şi cu Craiova acasă. Avem doar 14, 15 jucători valizi şi asta nu e bine deloc, dar nu mi-e frică. Cred că ne putem salva în ultimul minut, după meciul cu Pandurii. Nu știu nimic de Săpunaru că ar pleca. Am vorbit doar cu un ziarist din Italia și i-am zis că Săpunaru este foarte bun. Înseamnă că cineva îl urmărește”, a spus Bergodi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net