"Pariurile" lui Meme au dat greş

Ultima actualizare:

    Golubovici a dat  un gol în 1.000 de  minute jucate
Golubovici a dat un gol în 1.000 de minute jucate

În perioada petrecută la închisoare, Mihai Stoica pare să-şi fi pierdut flerul în ceea ce priveşte transferurile. Golubovic, Aganovic, Achim, Dan Popescu şi Dennis Man sunt cele mai bune exemple.

A mai trecut un meci (1-1 cu codaşa ASA Târgu Mureş) şi Steaua lui Becali continuă să se zbată în mediocritate. Ca de obicei când echipa nu merge, patronul roş-albaştrilor caută fel de fel de ţapi ispăşitori. Primii care au de suferit sunt jucătorii, puşi imediat la zid. Analizând lista neagră actualizată a lui Becali, remarcăm că aproape toţi sunt fotbalişti propuşi de managerul Mihai Stoica. “Moke, Aganovic, Achim, Golubovic nu sunt jucători de Steaua”, a punctat finanţatorul după remiza de la Târgu Mureş. 

În afara congolezului, ceilalţi trei sunt “pariuri” pe care Meme Stoica a mizat în urmă cu câteva luni. “Golubovic o să confirme. Are un joc aerian senzaţional, e cel mai bun din România. Un adevărat pivot”, sunt vorbele managerului despre bosniacul care a dat un singur gol în peste 1.000 de minute jucate. 

Apoi, când Steaua l-a luat pe Achim de la Voluntari, Stoica a insistat că acesta este mult peste Lucian Sânmărtean. “Vom vedea dacă am greşit sau nu. Fotbal de o repriză nu s-a inventat”, e o altă declaraţie hazardată a lui Meme. Şi croatul Aganovic a fost readus în Liga I de oficialul stelist, iar acum se pregăteşte de plecare.

Managerul a garantat pentru reuşita transferurilor

simeon stalpnicul png

Mergând mai departe, tânărul Dennis Man a fost achiziţionat de la UTA ca o mare speranţă, iar Meme a jucat un rol-cheie. “Mi-a spus Mihai că el e jucătorul pe care îl caut de mult timp”, a dezvăluit Becali la vremea respectivă. “Man nu mai trebuie băgat. Nu face faţă puştiul. E doar un copil, are emoţii, nu poate creşte acum nivelul”, spune în prezent şeful Stelei. L-am lăsat la urmă pe Dan Popescu, transferat în vară de la Timişoara la rugăminţile lui Mihai Stoica şi exilat rapid la echipa secundă. “M-a sunat şi m-a convins să refuz alte oferte şi să vin la Steaua”, spunea fundaşul atunci când a semnat cu cea mai titrată echipă din Liga I.

Bourceanu: «În două luni plec!»

simeon stalpnicul png

Alex Bourceanu s-a întors la Steaua după un eşec la Trabzonspor, dar n-a mai fost decât o variantă de avarie. Mijlocaşul e resemnat şi ştie că din iarnă nu va mai continua în roşu şi albastru. “Sunt în ultimele şase luni de contract, termin în două luni. Mă aştept la orice sau nu mă aştept la nimic. Viitorul este imprevizibil. Până la 31 decembrie sunt jucătorul Stelei, după care doar oracolul poate spune ce se va întâmpla”, a spus Bourceanu.

Ei sunt steliştii criticaţi de patron

simeon stalpnicul png

Bojan Golubovic (atacant, 33 de ani)  

Minute jucate    1031

Goluri marcate     1

Adnan Aganovic (mijlocaş, 29 de ani) 

Minute jucate     668

Goluri marcate    0

Vlad Achim (mijlocaş, 27 de ani) 

Minute jucate    789

Goluri marcate    1

Dennis Man (mijlocaş, 18 ani) 

Minute jucate     125

Goluri marcate     0

Dan Popescu (fundaş, 28 de ani) 

Minute jucate     183

Goluri marcate    0

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net