Pantilimon şi-a pierdut locul la Sunderland

Ultima actualizare:

    Costel Pantilimon  are un final de an  trist în Anglia
Costel Pantilimon are un final de an trist în Anglia

Costel Pantilimon, la Sunderland era alături de Ciprian Tătăruşanu, la Fiorentina, şi Răzvan Raţ, la Rayo Vallecano, al treilea român de bază la o echipă din ligile tari ale Europei. De săptămâna trecută au rămas doar doi pentru că „Gulliver” nu se află în graţiile noului său antrenor.

Sam Allardyce a fost văzut de şefii „Pisicilor negre” drept omul providenţial pentru salvarea echipei de la retrogradare. Astfel, acesta şi-a intrat în rol imediat şi a operat foarte multe modificări în primul 11, dând totul peste cap. Uneia dintre aceste modificări i-a fost victimă Costel Pantilimon, care a trebuit să ia loc pe bancă după un an şi o lună, rezerva lui, Vito Mannone, intrând în poartă contra lui Manchester City, de Boxing Day. Ziariştii au spus atunci că probabil Allardyce a vrut să-l menajeze pe român, doar că, din păcate pentru noi, s-a adeverit scenariul cel mei pesimist, acela că britanicul îl preferă pe italian. Şi a spus-o destul de răspicat, argumentând alegerea făcută.

 A fost scos din poartă după un an şi o lună

”Nu văd ce a făcut Vito greșit. Avem un portar care a fost jucătorul anului nu cu mult timp în urmă și, în acest moment, aveam nevoie să-l pun în poartă și să-l întreb: Poți fi eroul și să aperi tot, pentru a obține meciurile fără gol primit de care avem atâta nevoie? Uitați-vă la Butland. Nu găsesc un exemplu mai bun decât el în acest moment. Ați văzut de câte ori paradele lui au salvat meciurile, păstrând scorul 0-0, pentru ca în final Stoke să câștige cu 1-0. Toată lumea îl laudă pe cel care înscrie golul victoriei, dar Butland a fost cel care i-a ajutat să câștige. Avem nevoie și noi de asta de la portarul nostru. Uneori, trebuie să fie el eroul”, a fost reproşul voalat al lui Allardyce la adresa internaţionalului nostru. Culmea e că acum chiar n-are dreptate, Pantilimon fiind al doilea portar ca parade salvatoare după Butland. Sunderland e însă penultima în Premier League şi are oricum şanse mici să evite retrogradarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net