Pantilimon, la pământ în Anglia

Ultima actualizare:

    Pantilimon,  într-una dintre  puţinele faze în  care a oprit atacurile adversarilorFOTO: AP
Pantilimon, într-una dintre puţinele faze în care a oprit atacurile adversarilorFOTO: AP

Costel Pantilimon era unul dintre conaţionalii noştri cu cea mai bună imagine în Marea Britanie, dar după un sezon trecut încununat de succes, totul pare să se ducă acum de râpă.

Sunderland, care s-a salvat de la retrogradare miraculos şi datorită portarului nostru, a început acum catastrofal noul sezon. După ce în prima etapă a pierdut cu 4-2 în deplasarea de la Leicester, „Pisicile negre” au fost distruse pe teren propriu de nou promovata Norwich, scor 1-3.

Trupa internaţionalului nostru este în aceste condiţii ultima în Premier League, cu cele mai multe goluri încasate, şapte, dar şi cu cel mai prost golaveraj, -4. Dacă nu-şi revine repede, Pantilimon are mari şanse să-şi piardă locul de titular în faţa lui Vitor Manone, cel pe care „Gulliver” l-a înlocuit anult trecut chiar după o astfel de umilinţă, când a încasat şapte goluri de la Southampton. Şi antrenorul olandez, Dick Advocaat, are postul instabil, englezii dându-i deja ultimatum. O victorie cu Swansea, tot acasă, în etapa următoare, e astfel esenţială, doar că galezii traversează o formă foarte bună şi cele trei puncte nu vor fi uşor de obţinut. Poate Pantilimon, unul dintre cei mai buni portari din campionat anul trecut, va fi din nou înger păzitor pentru Sunderland şi totul se va rezolva cu bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net