Pantilimon, forţat să plece de la Sunderland

Ultima actualizare:

    Pantilimon câştigă 1,4 milioane € pe sezon
Pantilimon câştigă 1,4 milioane € pe sezon

Costel Pantilimon, 28 de ani, e obligat să-şi găsească un alt angajament, mai ales că peste câteva luni va începe Campionatul European. Goalkeeperul era cotat recent ca unul dintre cei mai buni din prima ligă engleză, dar treptat antrenorul Allardyce l-a marginalizat.

În partida de miercuri din campionat, cu Swansea, 4-2, el nu a apărut pe foaia de joc. Titular între buturi a fost Vito Mannone, iar  Jordan Pickford a stat pe banca de rezerve. De altfel, primul a apărat poarta lui Sunderland în ultimele patru etape.

“Să vedem cum vor evolua lucrurile în următoarele luni. Jordan s-a întors şi i-a provocat pe Vito şi pe Costel. Unul dintre ei poate o să zică că e greu şi o să vrea să plece. Vito a zis că are nevoie să joace, şi-a valorificat şansele primite şi poate Costel e cel care va dori să ne despărţim”, a comentat tehnicianul, dând de înţeles că românul va fi sacrificat.

“Mannone a apărat foarte bine şi Pantilimon e supărat că a fost lăsat pe afară. Toţi au avut şanse, mai puţin italianul. Am făcut nişte calcule, a venit timpul lui şi am ales corect”, a completat Allardyce.

Astfel, Pantilimon e nevoit să semneze cu un club unde poate evolua cât mai des, mai ales că în vară va începe EURO şi el este om de bază şi la echipa naţională. “Panti” e cotat la şase milioane de euro, iar singurul impediment în calea unui transfer ar fi salariul său de 1,4 milioane de euro pe sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net