Pandurii se revoltă: "Suntem cea mai dezavantajată echipă din Liga I"

Ultima actualizare:

    Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Oficialii echipei Pandurii Târgu Jiu au solicitat LPF reprogramarea meciului cu ASA Târgu Mureş, anunţat iniţial vineri, 12 februarie, ora 20.30, la o dată ulterioară.

„Nu vrem ca, din situaţia de a ajuta echipa natională, să ajungem să fim cea mai dezavantajată echipă din Liga 1. Rugăm pe această cale să ni se acorde înţelegere în demersul nostru de a reprograma meciul din etapa a 24-a cu ASA Târgu Mureş, în limita posibilităţilor, mai târziu decât ziua de vineri, pentru că ne vin foarte târziu jucătorii de la echipa naţională, iar vineri noi deja trebuie să jucăm primul meci al etapei, în timp ce adversarul nostru din această etapă nu a avut nici un jucător convocat la echipa naţioanală”, a declarat Narcis Răducan pentru site-ul oficial al Pandurilor.

De asemenea, Edi Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a spus că regretă faptul că a acceptat să lase patru jucători la echipa naţională, pentru cantonamentul din Turcia.

„Am un regret imens că am lăsat jucătorii la lot. Îi am la trei antrenamente şi apoi vine jocul oficial. Mă gândesc serios să nu îi mai iau la Târgu Mureş chiar dacă am să compromit jocul. Avem patru jucători la lot şi nu doar că nu îi pot avea la nici măcar un joc amical, dar trebuie să îi trimit pe teren într-un mod total amator la prima etapă”, a declarat Iordănescu.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net