Ori Liga Europa, ori adio Alibec

Ultima actualizare:

    Alibec a marcat golul românilor în prima manşăFoto: sportpictures.eu
Alibec a marcat golul românilor în prima manşăFoto: sportpictures.eu

Campioana României a început foarte prost sezonul, dar cel mai bun meci l-au făcut în turul cu West Ham United, încheiat la egalitate, scor 1-1. Diseară, de la 21.45, în direct pe Eurosport 1, giurgiuvenii sunt însă în faţa unui nou test, pe care trebuie să-l rezolve cu sabia deasupra capului.

Calificarea în grupele Ligii Europa le-ar aduce românilor în jur de 8 milioane de euro. Această sumă ar fi un adevărat câştig de loterie pentru campioană, care n-a mai văzut un ban de la patronul ei, Ioan Niculae, de foarte mult timp. Şanse pentru acest succes ar fi! Un egal de la 2-2 în sus o califică pe Astra datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

Acest rezultat s-a înregistrat la Londra şi anul trecut, iar Teixeira şi compania n-au de ce să nu spere la o reeditare a lui, mai ales că West Ham nu stă tocmai bine. „Ciocănarii” au mari probleme de lot, accidentările decimând trupa lui Slaven Bilic. Lovite au fost tocmai vedetele din ofensivă, Andy Carroll, Andre Ayew, Dimitri Payet, Sofiane Feghouli, Manuel Lanzini şi Diafra Sakho urmând să lipsească joi din cauza diverselor probleme medicale.

Dacă, în ciuda acestei oportunităţi, Astra nu se va califica totuşi, atunci se va apela la soluţia cu numărul 2. Denis Alibec, dorit de multe echipe, dar blocat de Astra până în acest moment, va trebui să plece, indiferent de sumă. Giurgiuvenii au nevoie de bani ca de aer şi doar el şi Silviu Lung junior îi mai pot aduce, din trans-feruri. O situaţie ingrată, cu opţiuni reduse pentru conducători, dar alte soluţii nu există pentru ca Astra să continue în Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net