Olăroiu, eliminare dramatică de la Cupa Asiei

Ultima actualizare:

    Cosmin OlăroiuFoto: Francois Nel/Getty Images
Cosmin OlăroiuFoto: Francois Nel/Getty Images

După un eşec ghinionist, 0-1 cu China, şi o victorie categorică, 4-1 cu Coreea de Nord, Arabia Saudită avea nevoie de un punct în ultima partidă din faza grupelor, cea cu Uzbekistan, pentru a obţine calificarea în sferturi.

Din păcate, un joc care a început prost pentru echipa pregătită de Cosmin Olăroiu s-a terminat la fel de prost. Uzbecii au deschis scorul, încă din minutul 2, prin Rashidov, iar aproape imediat au trecut pe lângă 2-0. Cu un Olăroiu care a urmărit meciul în picioare, aproape în permanenţă, saudiţii au revenit în joc şi au dominat partida la toate capitolele. Răsplata a venit după pauză, atunci când Al-Sahlawi a egalat din penalty (60).

Din păcate pentru Oli, elevii săi au plătit preţul pentru oboseala fizică pe care românul a acuzat-o, încă de când a fost numit selecţioner pentru durata Cupei Asiei. Olăroiu ar fi vrut ca jucătorii convocaţi de el să nu joace în ultima etapă din Cupa Prinţului, în 2014, pentru a putea lucra la îmbunătăţirea formei lor fizice. Cererea sa a fost refuzată, iar efectele acestei oboseli s-au văzut în partida cu Uzbekistan. La 1-1, uzbecii, mai proaspeţi, au reuşit să puncteze de două ori, în minutele 71 şi 79 prin Shodiev, respective Rashidov.

S-a terminat 3-1 pentru Uzbekistan, care s-a calificat pentru a patra oară la rând în sferturile Cupei Asiei, acolo unde, de această dată, va întâlni câştigătoarea grupei A, Coreea de Sud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net