Olandezii se fac cosmonauţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Olandezii au parte de cea mai tare aventură a vieţii! Cei 23 de jucători, plus selecţionerul Louis van Gaal, sunt invitaţi să urce la bordul unei nave spaţiale ce-i va duce la 103 kilometri de Terra. O singură condiţie: să câştige Campionatul Mondial.

Fotbaliştii de la turneul final din Brazilia au bonusuri financiare generoase pentru a obţine trofeul, dar componenţii “Portocalei Mecanice” au rămas uimiţi când au aflat ce li se pregăteşte dacă ajung cei mai buni din lume.

Michiel Mol, co-fondator al companiei Ruimtevaartbedrijf SXC, i-a anunţat că le oferă cadou un zbor în Cosmos: “Toţi jucătorii şi Louis van Gaal vor avea parte de un zbor gratuit la bordul navei Lynx Mark II. Cursa ar costa în mod normal 70.000 de euro, dar noi suntem o firmă olandeză, iar ei sunt campionii noştri şi merită. Vor ajunge să vadă Pământul de la 103 kilometri distanţă”.

Binenţeles, jucătorii pot refuza, dar cei care îşi vor da acceptul vor urma nişte cursuri de pregătire şi se vor alătura celor 250 de persoane care şi-au rezervat deja biletul.

Zborul va avea loc peste un an şi jumătate, nava spaţială fiind acum în teste.

Robben: «Echipa nu e dependentă de mine»

Arjen Robben a şocat când a anunţat că nu se simte în formă şi nu crede că echipa e dependentă de el, deşi până acum a fost unul dintre cei mai buni jucători ai turneului din Brazilia. “Nu am sentimentul că Olanda e dependentă de mine. Nu sunt în forma vieţii, am avut perioade şi mai bune în ultimii ani”, a spus acesta.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net