Ogăraru, omagiu pentru Johan Cruyff

Ultima actualizare:

    Ogăraru a asistat  la o ceremonie  emoţionantă pe  Amsterdam Arena
Ogăraru a asistat la o ceremonie emoţionantă pe Amsterdam Arena

George Ogăraru a evoluat patru ani la Ajax, club ce l-a dat fotbalului pe marele Johan Cruyff, decedat din cauza unui cancer la plămâni. Oficialii clubului au organizat o întâlnire a ex-fotbaliştilor care au îmbrăcat tricoul alb-roşu şi alături de fani l-au comemorat pe cel care a făcut celebru numărul 14 în lume.

150 de jucători din cei 743 care au activat din 1900 şi până acum la Ajax au venit la cea de-a cincea întrunire dedicată. A fost una specială, în care Ogăraru a primit tricoul imprimat cu 2006, anul semnării înţelegerii cu olandezi, şi a revăzut oameni ca Edwin van der Saar, Marc Overmars sau Jaap Stam. Cu toţii au păşit pe arena din Amsterdam, acolo unde s-a pus în practică o coregrafie în memoria lui Johan Cruyff, răpus la sfârşitul lunii trecute, la 68 de ani, de o boală necruţătoare. 

„Împreună l-am omagiat, la marginea terenului, pe unicul număr 14, Johan Cruyff. Este incredibil cât de mult ţine Ajax la foştii jucători, câtă apreciere ştie să ne ofere şi cât de important este pentru acest club ca puntea dintre generaţii să fie reală”, a anunţat Ogăraru pe o reţea de socializare. Totuşi, omul care a evoluat şi-n Ghencea i-a “înţepat” pe cei care au uitat de fostele glorii ale Stelei. “Vă mărturisesc sincer că aş vrea să văd, cândva, şi-n ţara noastră, la clubul nostru cu atâta istorie, cu atâţia oameni valoroşi care au făcut cinste Stelei şi României de-a lungul timpului...măcar un sfert din ceea ce văd aici! De nu o vor face cei care vor conduce Steaua în viitorul apropiat sper să o pot face eu într-o bună zi!”, a mai spus fostul fundaş, care acum pregăteşte o grupă de juniori ai lui Ajax. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net