Ogăraru l-a adus şi pe Neşu la Universitatea Cluj!

Ultima actualizare:

    Neşu şi Ogăraru sunt buni prieteni
Neşu şi Ogăraru sunt buni prieteni

Cei de la Universitatea Cluj au anunţat oficial numirea lui George Ogăraru în funcţia de antrenor principal. Tehnicianul şi-a prezentat staff-ul, iar în componenţa se va afla şi Mihai Neşu, fost fotbalist ce a suferit un grav accident şi se află în scaun cu rotile.

"În fotbal, la fel ca în viaţă, vine şi momentul despărţirii de oameni dragi. Mihai Teja şi Universitatea Cluj şi-au încheiat colaborarea de comun acord. Îi mulţumim lui Mihai pentru pasiunea pe care a depus-o la Universitatea, pentru faptul că a crezut în această echipă şi a salvat-o de la retrogradare atunci când nimeni nu-i dădea nici o şansă. Cariera sa e abia la început, iar «U» e, cu siguranţă, doar primul capitol dintr-o aventură ce se anunţă a fi de succes. Avem plăcerea să vă anunţăm că banca tehnică va fi condusă, începând de azi, de George Ogăraru, din poziţia de antrenor principal, şi de Alfons Groenendijk, în calitate de director tehnic", se arată pe siteul clubului.

Ogăraru e la prima sa experienţă în calitate de"principal", după ce s-a şcolit la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai puternice academii din lume. Cu 11 selecţii în echipa naţională, 44 de jocuri pentru Ajax, şi alte 200 în Liga I, el va debuta la amicalul cu Şahtior Doneţk de duminică, de pe Cluj Arena (ora 17.30).

În funcţia de director tehnic va fi instalat Alfons Groenendijk, ex-antrenor la Jong Ajax, şi care le-a mai pregătit în carieră pe Willem Tilburg şi Den Bosch, ambele echipe din prima ligă batavă. Olandezul în vârstă de 50 de ani a evoluat de-a lungul carierei de jucător pentru echipe precum Ajax Amsterdam, Manchester City, Sparta Roterdam sau FC Utrecht, de la ultima retrăgându-se din activitate în anul 2001.

Neşu e analist video

"De când am aflat că voi antrena pe U Cluj am studiat zi şi noapte tot ce se putea despre acest club. Proiectul se întinde pe o perioadă de trei ani, la solicitarea mea. Mihai Neşu va fi noul analist video al clubului, urmând să se deplaseze o data pe săptămână de la Oradea la Cluj, iar în restul timpului va munci de acasă", a spus Ogăraru.

Neşu şi Ogăraru au fost colegi la Steaua, însă, mai presus de atât, au legat o strânsă relaţie de prietenie. Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez la care juca, FC Utrecht, ulterior fiind diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală, iar de atunci existenţa sa depinde de un cărucior cu rotile. După mai multe tratamente în străinătate, Mihai Neşu s-a mutat anul trecut în locuinţa părinţilor săi din Oradea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net