OFICIAL! Steaua şi-a luat un fost muncitor la Autostrada Soarelui!

Ultima actualizare:

    Varela şi Lemnaru vor fi coechipieri din acest sezon. FOTO: Răzvan Păsărică
Varela şi Lemnaru vor fi coechipieri din acest sezon. FOTO: Răzvan Păsărică

Atacantul Valentin Lemnaru a semnat un contract pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu Steaua. Acum câţiva ani a fost la un pas să se lase de fotbal şi a lucrat la Autostrada Soarelui.

"Faptul că m-am transferat la campioana României reprezintă un mare pas înainte în cariera mea şi sunt onorat pentru faptul că am ajuns la Steaua. Le mulţumesc tuturor celor de aici pentru încrederea pe care au avut-o în mine şi voi face tot posibilul să le-o răsplătesc. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic şi sper să mă integrez cât mai repede în colectivul de la Steaua. Sper ca prin evoluţiile mele să ajut echipa şi să le aduc, alături de noii mei colegi, foarte multe bucurii tuturor suporterilor Stelei", a declarat Lemnaru.

Noul atacant al Stelei, care va purta tricoul cu numărul 19, a participat azi dimineaţă la primul antrenament alături de noii săi colegi.

Lemnaru, în vârstă de 30 de ani, a evoluat la Universitatea Cluj în sezonul precedent şi a marcat 13 goluri în Liga I. Valentin Lemnaru a mai jucat în cariera sa la echipele Politehnica Timişoara, Dunărea Călăraşi, Dinamo Bucureşti, Astra Ploieşti şi Pandurii Târgu Jiu.

A lucrat la Autostrada Soarelui

Acum câţiva ani Valentin a ajuns la Poli Timişoara, dar acolo a dat peste Claudio Zambon, un patron de tristă amintire pentru „violeţi”şi din cauza certurilor cu acesta, a vrut să se lase de fotbal. S-a întors acasă, la Calăraşi, şi s-a angajat la o firmă care se ocupa de construcţia Autostrăzii A2, Bucureşti – Constanţa. „Am lucrat la Autostrada Soarelui, unde am prestat tot felul de munci. Am lucrat la maşini şi la un moment dat distribuiam motorina la utilajele de pe autostradă. Nu mi-a fost niciodată ruşine cu ce am făcut, trebuia să câştig bani ac să mă întreţin”, a povestit Vali, cu referire la activitatea pe care o desfăşura la 22 de ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net