Obligaţi să joace în teroare

Ultima actualizare:

    Miercuri. Fotbaliștii nemți  au jucat cu Monaco,  dar au pierdut (3-2)
Miercuri. Fotbaliștii nemți au jucat cu Monaco, dar au pierdut (3-2)

Oficialii şi jucătorii Borussiei au pus înfrângerea cu AS Monaco (2-3) exclusiv pe şocul psihologic produs cu 24 de ore înainte de exploziile aupra autocarului echipei.

Marţi, Borussia Dortmund a fost lovită de trei bombe artizanale, iar miercuri echipa germană a încasat din plin alte trei „bombe”, de această dată din partea lui AS Monaco. Francezii au câştigat cu 3-2 chiar în Germania, astfel că Borussia şi-a diminuat considerabil şansele de calificare în semifinalele Ligii Campionilor. La final, galben-negrii din Dortmund s-au năpustit asupra forului european, UEFA fiind acuzată că a forţat disputarea meciului a doua zi după explozii. “Nu ştiu dacă oamenii pot înţelege, dar nu m-am putut gândi la fotbal, sincer. N-o să uit niciodată feţele celor din autocar. Marţi seară am înţeles ce s-a întâmplat abia după ce am ajuns acasă, unde soţia şi fiul meu mă aşteptau în uşa casei. Atunci am simţit cât am fost de norocoşi”, a spus mijlocaşul turc Nuri Şahin. “Mi-aş fi dorit să avem mai mult timp pentru a ne da seama ce s-a întâmplat. Ni s-a spus doar că trebuie să jucăm. Ne-am simţit ignoraţi, au decis cei de la UEFA în Elveţia. Nu am fost consultaţi nici o secundă, am primit SMS cu decizia luată. Ne-au tratat ca şi cum s-ar fi aruncat cu o cutie de bere în autocarul nostru”, a completat antrenorul Tuchel. Joi (13 aprilie), un purtător de cuvânt de la UEFA a răspuns criticilor, insistând asupra faptului că decizia a fost luată marţi seară, la stadion, cu acordul deplin al celor două cluburi.


    Marţi. Lângă autocarul  Borussiei au explodat  3 bombe, iar meciul  a fost amânat
Marţi. Lângă autocarul Borussiei au explodat 3 bombe, iar meciul a fost amânat

Ronaldo, la cota 100!

Cristiano Ronaldo a scris o nouă pagină de istorie, devenind primul jucător care atinge cifra de 100 de goluri marcate în competiţiile continentale. Starul lui Real Madrid a atins această bornă fabuloasă în meciul câştigat (2-1) cu Bayern München, în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Bavarezii au condus cu 1-0 şi au ratat un penalty, însă Ronaldo a întors soarta meciului cu două reuşite în repriza secundă. Din cele 100 de goluri marcate de Cristiano în cupele europene, 98 au fost în Liga Campionilor şi alte două în Supercupa Europei. De asemenea, statistica spune că lusitanul a punctat de 84 de ori pentru Real Madrid şi de 16 ori pentru Manchester.


    Fotbalistul portughez  a întors de unul  singur rezultatul  meciului cu Bayern
Fotbalistul portughez a întors de unul singur rezultatul meciului cu Bayern

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net