O nouă revoluţie la Dinamo

Ultima actualizare:

    Lazăr a intrat în dizgraţia  fanilor dinamovişti după ce  s-a aflat la originea demiterii  antrenorului Mihai TejaFoto: Mediafax
Lazăr a intrat în dizgraţia fanilor dinamovişti după ce s-a aflat la originea demiterii antrenorului Mihai TejaFoto: Mediafax

În „Groapă” pare mai ceva ca în Orientul Mijlociu. Revoluţiile şi proiectele de reformare se succed ca peturile de plastic pe Dâmboviţa, dar poartă acelaşi nume: „New Dinamo”. De câte ori s-au păcălit „câinii” cu acest slogan, nici ei nu mai ştiu bine, dar cert e că istoria se repetă.

Ionuţ Negoiţă, girantul acestor mişcări continue de cadre, îşi pierde răbdarea şi încrederea foarte repede. Dacă în iarnă a oferit deplină autoritate pentru un restart la Dinamo cuplului Daniel Stanciu – Mihai Teja, acum e rândul dublului Dinu Gheorghe - Mircea Rednic să încerce. Răi sau buni, cum or fi fost oamenii aduşi de predecesori, aceştia vor pleca în masă din Ştefan cel Mare, pentru a face loc „filosofiei” noilor ocupanţi de funcţii. Astfel, Kristijan Naumovski, Andrei Marc, Collins Fai, Silva Serginho, Nicolae Grigore, Mansaly Boubacar, Valentin Lazăr, Cosmin Matei, Marius Alexe şi Gicu Grozav au contractele aproape reziliate şi nu se mai aşteaptă pentru asta decât scurgerea ultimelor două etape. Hatem Elhamed şi Gordan Bunoza, alţi doi fotbalişti care poartă „marca” veche, au situaţii incerte, iar „Vamă” şi „Puriul” încă se mai gândesc dacă să-i păstreze sau nu.

Alegerile pentru lista concediaţilor par cel puţin ciudate şi pur subiective. Matei era căpitanul echipei şi singura lui vină a fost că s-a accidentat. Lazăr pare un tânăr de perspectivă şi ar merita o şansă în continuare. Gicu Grozav a intrat mai greu după revenirea din Rusia, dar valoarea lui nu poate fi contestată şi ar putea ajuta echipa, iar Nicolae Grigore e dat afară după ce chiar „Vamă” îl implora în iarnă să vină la Rapid, iar mijlocaşul a refuzat asta. Managerul e manager, antrenorul e antrenor şi doar rezultatele din sezonul următor vor decide dacă au sau nu dreptate. Cei doi ar face bine să se roage ca aceste rezultate să vină încă din start, pentru că la ce răbdare are Ionuţ Negoiţă, oricând poate pune pe altcineva să construiască un alt „New Dinamo”.

Pecanha i-a dat ţeapă lui Mircea Rednic

Peterson Pecanha
Peterson Pecanha

Dinamoviştii reziliază contracte pe bandă rulantă, dar având în vedere că următorul sezon va începe foarte repede, trebuie să mai şi încheie altele. Cum îşi dau afară ambii portari, „câinii” caută cu disperare un goalkeeper de valoare. Peterson Pecanha, jucător care s-a consacrat deja la Rapid şi Petrolul, îi promisese fostului său antrenor de la Ploieşti că-l va urma în Ştefan cel Mare. Steaua a intrat însă pe fir, i-a oferit brazilianului 15.000 de euro pe lună şi cel mai probabil va merge în Ghencea, unde are şi şansa cupelor europene.

Killer-ul Stelei, dorit în Ştefan cel Mare

Fernando Boldrin
Fernando Boldrin

Fernando Boldrin, brazilianul Concordiei care a înscris o dublă Stelei şi care are mari şanse să fie considerat omul ce le-a răpit acestora titlul, e şi el o ţintă a câinilor. Dinu Gheorghe l-a contactat deja pe mijlocaşul de 26 de ani, care în America de Sud a jucat doar la amatori, şi acestuia i-ar plăcea să îmbrace tricoul alb-roşu. Tot la Dinamo e pe cale să ajungă şi atacantul Wellington, care n-a mai jucat la Chiajna după plecarea lui Marius Şumudică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net