Noapte de Halloween în Liga Campionilor!

Ultima actualizare:

    Gary Cahill
Gary Cahill

Cel mai spectaculos meci disputat miercuri seară în grupele Ligii Campionilor a fost de departe întâlnirea de la Londra, acolo unde Chelsea şi AS Roma au oferit un spectacol cu şase goluri, câte trei de fiecare parte (3-3).

Englezii au început bine şi au condus cu 2-0, dar italienii au întors rezultatul (2-3) în minutul 70, pentru ca belgianul Hazard să restabilească egalitatea cinci minute mai târziu.

Partida de pe "Stamford Bridge" a oferit şi cea mai haioasă imagine din actuala ediţie a Ligii Campionilor. Protagonist a fost Gary Cahill, fundaşul lui Chelsea, care a avut de suferit în urma unui duel aerian cu un adversar.

Ajuns pe marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale, Gary Cahill a ţinut neapărat să reintre în joc. A făcut-o însă cu un bandaj imens, care i-a înfăşurat capul de o manieră comică.


    Gary Cahill
Gary Cahill

Evident, soluţia găsită de medicii lui Chelsea i-a amuzat teribil pe iubitorii fotbalului, care au taxat pe reţelele de socializare look-ul nemaivăzut cu care s-a afişat Cahill. "Noaptea de Halloween a venit mai repede", a fost postarea cea mai semnificativă, amintind de sărbătoarea americană care se apropie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net