Niţă, sacrificat pentru un puşti de 18 ani

Ultima actualizare:

    Niţă face parte  şi din lotul  naţional FOTO: Sportpictures.eu
Niţă face parte şi din lotul naţional FOTO: Sportpictures.eu

Roş-albaştrii s-au plâns cel mai tare de ordinul primit de la FRF anul trecut, conform căruia toate echipele din primul eşalon trebuie să aibă mereu în teren un jucător sub 21 de ani. Laurenţiu Reghecampf a avut mari bătăi de cap cu această regulă, mai ales când s-a accidentat Florin Tănase, dar Dică pare să aibă mai mult noroc. Sacrificiul e însă cam prea mare!

FCSB l-a transferat de la Craiova pentru 400.000 de euro pe Andrei Vlad, un portar în vârstă de 18 ani convocat constant la echipele naţionale de tineret ale României. Mutarea părea inutilă în condiţiile în care Florin Niţă a fost cel mai bun goalkeeper al campionatului trecut şi om de naţională, iar pe bancă era o rezervă de mare încredere, Eduard Stăncioiu.

Planul vicecampioanei era însă altul, bine pus la punct, dar malefic în ceea ce-l priveşte pe Niţă. Practic, Gigi Becali şi Nicolae Dică au anticipat problemele cu respectarea regulii jucătorului sub 21 de ani, mai ales că Tănase a împlinit deja 22, Denis Man e necopt, iar Moruţan, de la Botoşani, încă n-a semnat. Astfel, staff-ul FCSB-ului se gândeşte să-l titularizeze pe Vlad, fapt care i-ar permite tehnicianului să organizeze echipa în teren fără să fie constrâns de folosirea unui jucător tânăr. Portarul în vârstă de 30 de ani sare din schemă când era în cea mai bună formă şi FCSB îl va pierde probabil. Asta pentru că Niţă nu va accepta să rămână rezerva unui puşti de 18 ani.

“Vlad va fi soluţia la U21 pentru următorii cinci ani. De acum nu mai avem nevoie de jucători U21, va juca în locul lui Niță”, a fost declaraţia lui Becali la Digi Sport, care nu lasă loc de interpretări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net