Nimeni nu bate pe nimeni în Liga I

Ultima actualizare:

    Craiova şi Botoşani au terminat la egalitate, 0-0
Craiova şi Botoşani au terminat la egalitate, 0-0

N-avem statistici care să ne spună când s-a întâmplat ultima dată ca o etapă de campionat să se încheie doar cu egaluri, dar nici nu e nevoie. Prima rundă a Ligii I a fost şi aşa destul de ciudată.

Din şapte meciuri, luni seară (13 iulie), înainte de ACS Poli – Pandurii, jucat după închiderea ediţiei, aveam şase rezultate de egalitate. Circul a început vineri, cu două remize cu goluri. Voluntari şi Iaşi au făcut 1-1 în Ştefan cel Mare, scor arătat pe tabelă încă din minutul 30, după eurogolurile lui Ştefan Grigorie şi Pîrvulescu. Apoi, Astra Giurgiu şi Concordia Chiajna au ridicat ştacheta la 2-2, fosta şi actuala echipă a lui Marius Şumudică împărţindu-şi punctele frăţeşte.

Sâmbătă, la Ovidiu, Viitorul şi CFR Cluj le-au imitat şi au încheiat tot 2-2, cu Tade înscriind ultimul său gol pentru ardeleni şi Cernat debutând pentru echipa lui Hagi, cu o dublă din penalty. În aceste condiţii, toate speranţele s-au pus în cel mai dezechilibrat meci al etapei, Steaua – Petrolul. Insolvenţa a arătat însă impotenţa campioanei şi n-a ieşit mai mult decât un sec 0-0.

Nici duminică n-a fost mai bine, ultima zi a săptămânii fiind una de post negru în ceea ce priveşte golurile. Asta pentru că microbiştii din Liga I n-au văzut nici unul în meciurile de la Craiova şi Târgu-Mureş. Ultimul glonţ s-a tras luni seară, la Timişoara, dar la ce s-a întâmplat în primele şase partide, pariorul n-a avut nici un motiv să joace altceva decât X solist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net