Niculae taie şi spânzură la Astra. "Să le fie ruşine!"

Ultima actualizare:

    Ioan Niculae
Ioan Niculae

Înfrângerea Astrei Giurgiu în Cupa României, suferită cu divizionara secundă din Mioveni (1-3), a declanşat scandalul la echipă.

Patronul Ioan Niculae, recunoscut pentru ieşirile sale colerice, s-a dezlănţuit la televizor, punând tunurile în principal pe jucătorii străini.

"Văd doi, trei jucători care nu au legătură cu această echipă, iar unul va fi scos definitiv din această echipă. Este liber să se ducă unde vrea. Nu este vorba de Enache, ci de Ben Youssef. Din această zi nu mai are nicio treabă cu Astra. Sunt o bandă de mercenari care nu au nicio legatură cu acest club. Ben Youssef e pe altă lume, trăieşte în lumea lui. Poate vor să îl schimbe pe antrenor, poate vor să mă schimbe pe mine, nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu de ce nu joacă. Să le fie ruşine, au primă de Cupa României 15 mii de euro, au primă de Supercupa României 10 mii de euro, au luat 800 de mii de euro înaintea meciului cu Dinamo Zagreb. Să le fie ruşine! Nu îşi fac meseria, ei au fost plătiţi, întrebaţi-i dacă e sau nu aşa", a declarat patronul Astrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net