Nicolae Dică, antrenor doar patru etape

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică primeşte  deja sfaturi de la patron  prin intermediul televiziuniiFoto: Mediafax
Nicolae Dică primeşte deja sfaturi de la patron prin intermediul televiziuniiFoto: Mediafax

Gigi Becali e recunoscut că “face” echipa şi stabileşte până şi schimbările. Tehnicianul Nicolae Dică spera să fie ocolit de ideile tehnico - tactice ale patronului, dar va fi lăsat în pace cel mult patru meciuri.

Doar Olăroiu a reuşit să se impună în faţa finanţatorului roş-albaştriilor, Gigi Becali, în rest antrenorii au fost direct subordonaţi acestuia. În urmă cu câţiva ani, Stoichiţă a fost sunat de către machidon chiar în meciul cu Rapid şi i-a transmis să-l scoată pe Mihai Costea şi să-l bage pe Bălan. Iar, “Lippi”, la patru minute după apelul telefonic, a produs schimbarea. Nici “fratele mai mic” Reghecampf nu s-a opus sfaturilor şefului şi acum se pare că Nicolae Dică va fi şi el de decor pe banca tehnică.

“O să-l las pe Dică un meci - două să joace în sistemul 3-4-3. Vedem dacă merge şi-l felicit, dar dacă luăm ca în partida cu Stuttgart (n.r.nemţii i-au bătut pe stelişti cu 5-1), trecem la 4-2-3-1. Trei – patru jocuri nu mă bag, vin ca la spectacol, însă dacă sunt probleme, imediat mă bag. Sunt banii mei”, a spus sec Becali la Digi Sport.

De fapt, Dică a mai avut o experienţă neplăcută recent legată de Becali. Era secundul lui Mirel Rădoi şi a fost dat afară fără explicaţii. Nici acum nu-i va fi uşor şi până şi foştii săi colegi, cum ar fi Falemi, au anunţat: “O să fie secundul lui Gigi. Dacă Becali dorea un antrenor puternic, lua pe altcineva, dar vrea să conducă el”. De altfel, Becali aduce doar jucătorii pe care-i vrea el, nu staff-ul tehnic, şi a conturat deja un prim 11 pentru noul sezon.

Se judecă prea târziu la TAS? 


    Alibec nu are şanse  să fie campion la TASFoto: Mediafax
Alibec nu are şanse să fie campion la TASFoto: Mediafax

Cei de la FCSB s-au adresat la TAS, dorind să fie recunoscuţi drept campioni, nu cei de la Viitorul. Gigi Becali susţinea că dosarul va fi analizat în regim de urgenţă, dar constănţenii s-au opus. Mai mult, în calendarul TAS nu e nicio dată liberă până la 10 august şi dacă nu se va găsi o cale de judecată printre celelalte speţe, va fi dezastru pentru FCSB. Motivul: până atunci se va juca turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Viitorul va intra pe traseul campioanelor, iar bucureştenii pe cel al non-campioanelor. Adică, vor avea adversari mai dificili şi le va fi foarte greu să se califice în cea mai puternică întrecere intercluburi din Europa, adevărata miză a lui Becali fiind zecile de milioane de euro care s-ar produce de aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net