Nici echipa Primăriei Craiovei nu mai are bani

Ultima actualizare:

    Curelea a fost jucător de bază în turul campionatuluiFoto: Răzvan Păsărică
Curelea a fost jucător de bază în turul campionatuluiFoto: Răzvan Păsărică

Clubul de fotbal susţinut de Primăria Craiovei a părut unul dintre cele mai stabile financiar din Liga I. Deşi nou promovată, CS U a plătit salarii comparative cu ale campioanei Steaua, care ajungeau şi la 10.000 de euro pe lună.

Trupa lui Cîrţu şi Săndoi a plecat în cantonament fără vedetele Curelea, primul căpitan al lui CS U în Liga I, şi Viorel Ferfelea. Cei doi au cele mai mari contracte de la echipă, oferite încă de când jucau în Liga a II-a, iar conducerea oltenilor le-a propus acestora o diminuare drastică. Cei doi n-au vrut însă să piardă niciun euro din cei aproximativ 10.000 pe care îi câştigau pe lună şi au fost trimişi la echipa a doua pe termen nelimitat. Ambii au spus că nu e normal să nu se repsecte ce s-a semnat şi vor să plece de la Craiova.

O altă dovadă că acolo s-a tăiat serios din buget este şi situaţia lui Brandan. Argentinianul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în revirimentul din toamnă şi se aştepta la o prelungire în condiţii avantajoase a contractului care expira în vară. N-a fost însă deloc aşa. „A fost o problemă. Mi s-a propus prelungirea, dar nu în termenii doriţi de mine. Sper să nu se supere nimeni, dar m-am simţit jignit de ce mi-au oferit ei”, a spus Brandan, căruia i s-au oferit în jur de 3.000 de euro pe lună.

Se pare însă că negocierile cu el se vor încheia favorabil. În plus, şi contractul lui Adrian Sin a fost ajustat. Oficialii au dorit  să-i scadă salariul de la 2.500 de euro pe lună, la 1.900, dar până la urmă jucătorul a pierdut doar nişte bonusuri. Încurcăturile de la Craiova apar chiar când oltenii se vedeau candidaţi la cupele europene. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net