Neymar şi-a placat Iphone-ul cu aur de 24 de karate. Vezi la cât l-a dus investiţia!

Ultima actualizare:
Neymar
Neymar

Fotbaliştii celebrii au atât de mulţi bani, încât nu mai ştiu ce să facă cu ei. Îşi cumpără cele mai de fiţe bijuterii, maşini sau gadgeturi, dar câteodată nu ştiu când să se oprească.

Graniţa dintre exibiţionism, extravaganţă şi cocălărism e atât de fină, încât cele mai slab înzestrate vedete o trec foarte uşor, fără să-şi dea seama. Aşa s-a ntâmplat şi cu Neymar, starul Barcelonei, care şi-a cumpărat şi el ultimul model de Iphone 6. N-ar fi fost mare lucru, având în vedere că mulţi oameni cu venituri normale s-au înghesuit să plătească cei 600 de euro pentru această achiziţie. Demenţa vine însă din personalizarea telefonului său, pe care brazilianul a decis să-l placheze cu aur pur de 24 de karate, fapt care l-a costat 7.300 de dolari. Nu s-a oprit aici şi Neymar şi-a inscripţionat numele său pe carcasa telefonului. Rezultatul se vede în imagine, iar noi ne întrebăm dacă se aude diferit.

Măcar îi dă mâna. Potrivit publicaţiei Forbes, căpitanul naţionalei Braziliei se situa, în iunie 2014,  pe locul 16 în topul celor mai bogaţi sportivi din lume, cu o avere estimată la  33,6 milioane de dolari.


    Neymar e recunoscut ca un nonconformist peste măsurăFoto Click!
Neymar e recunoscut ca un nonconformist peste măsurăFoto Click!
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net