Neymar a scăpat ieftin: «Nu-şi simţea picioarele!»

Ultima actualizare:

    Accidentarea lui Neymar putea fi mult mai gravă
Accidentarea lui Neymar putea fi mult mai gravă

Selecţionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat că brazilienii s-au speriat atunci când s-a accidentat Neymar, mai ales deoarece acesta i-a spus lui Marcelo, imediat după ce a căzut, că nu îşi simte picioarele.

"Marcelo l-a întrebat imediat după accidentare pe Neymar cum se simte. El a răspuns: «Nu îmi simt picioarele». Speriat, Marcelo a chemat medicul echipei, dar medicii nu au voie să intre pe teren. A fost multă confuzie. Acea imagine cu Neymar fiind dus cu targa la elicopter a fost un adevărat şoc, a fost foarte greu pentru noi", a spus Scolari, informează cotidianul Marca.

Tehnicianul a precizat că accidentarea lui Neymar reprezintă "un dezastru" pentru echipă. "Neymar este tipul de jucător care poate face diferenţa pentru orice echipă. Am pierdut exact jucătorul pe care nu ne doream să îl pierdem înaintea semifinalelor şi finalei", a adăugat Scolari.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale, după ce a învins, vineri, la Fortaleza, cu scorul de 2-1 (1-0), selecţionata Columbiei, în sferturile de finală ale competiţiei. În semifinale, Brazilia va întâlni Germania, marţi, la Belo Horizonte.

Neymar a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului de cu naţionala Columbiei. El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga, şi a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă. În urma unor investigaţii, s-a constatat că Neymar a suferit o fractură de vertebră. Brazilianul va fi indisponibil aproximativ 40 de zile.

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net