Neşu, salvat de suporterii stelişti?

Ultima actualizare:

    Mihai Neşu e în scaun cu rotile din 2011
Mihai Neşu e în scaun cu rotile din 2011

Starea medicală a lui Mihai Neşu s-a înrăutăţit, iar bunul său prieten George Ogăraru şi ultraşii stelişti de la Peluza SUD vor să-l ajute. La data de 7 mai, când se sărbătoresc 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, ar putea avea loc o partidă demonstrativă în Ghencea şi banii strânşi să fie donaţi fostului stelist.

Aproximativ două sute de suporteri ai Stelei au participat la un miting pentru a obţine acordul de deschidere a arenei din Ghencea, stadionul nefiind omologat. Preşedintele Clubului Sportiv, George Boroi, i-a anunţat că azi îi va primi la tratative. Scopul e ca arena să poată găzdui la data de 7 mai un eveniment important pentru suflarea roş-albastră. Un meci în care să joace cei din generaţiile din ’86 şi 2006, ultima, trupă din care a făcut parte şi Mihai Neşu şi care a ajuns până semifinalele fostei Cupe UEFA. Toate câştigurile de pe urma biletelor la meci ar urma să fie direcţionate către “Bichon”, fundaş ce-n 2011 a fost accidentat de un coleg la un antrenament al lui Utrecht şi de atunci e în scaun cu rotile. Din câte se pare, starea sa medicală s-a înrăutăţit în ultima perioadă, deşi unii medici anunţau progrese.

“Nu vreau să ajungem în curând să se dea denumirea unei peluze sau unui sector din stadion, Mihai Neşu. Doamne fereşte! Haideţi să ajutăm acum, cât încă mai putem! Hai să ne mobilizăm. Lăsaţi orgoliul şi hai să facem un bine pentru un stelist de-al nostru”, a anunţat unul dintre liderii suporterilor, referirea fiind că-n prezent galeria Stelei e măcinată de conflictele între grupurile pro şi anti Gigi Becali, respectiv FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net