Nepoata lui Mircea Lucescu a schimbat două rochii la nuntă EXCLUSIV

Ultima actualizare:

Petrecere de cinci stele în familia Lucescu. Şi n-a fost un chef ca oricare altul, ci a avut un ”motiv” întemeiat: Maria Luiza, fiica tehnicianului Răzvan Lucescu, s-a căsătorit, iar cheful care a adunat peste 200 de persoane a avut loc la Buftea. ”Luceştii” au organizat nunta în cele mai mici detalii şi au încredinţat partea artistică a evenimentului în grija celor de la Holograf.

Finalul săptămânii trecute a fost unul aglomerat pentru membrii familiei Lucescu. Reuniţi toţi, Mircea şi Neli, Răzvan şi Ana şi copiii Matei şi Maria Luiza, au petrecut sâmbătă până duminică dimineaţa. Evenimentul din familia lor a fost unul important, fiica lui Răzvan, Maria Luiza, s-a căsătorit cu bărbatul pe care-l iubeşte de aproape trei ani. Ceremonia a avut loc într-un cadru de vis, la Buftea, la chef fiind prezenţi peste 200 de invitaţi.

Oameni discreţi atunci când vine vorba despre viaţa lor privată, ”Luceştii” au încercat să ţină cât mai în secret această nuntă, însă Click! a aflat detalii în exclusivitate de la petrecerea care a durat până duminică dimineaţa. N-a fost o nuntă ”încărcată” de obiceiurile tradiţionale, Marilu, aşa cum este alintată de cei din familie nepoata lui Mircea Lucescu, fiind o tipă mai nonconformistă. 

Trupa Holograf i-a întreţinut pe invitaţi

Mireasa, în vârstă de 24 de ani, a schimbat două rochii pe durata evenimentului şi n-a stat locului o clipă. Ea şi soţul ei au avut grijă ca invitaţii să se simtă cât mai bine şi să savureze delicatesele puse pe mese. De partea artistică a nunţii s-a ocupat trupa Holograf, atât Marilu, cât şi Neli, soţia lui Mircea Lucescu, şi Ana, nevasta lui Răzvan, fiind mari admiratoare ale formaţiei şi ale lui Dan Bittman.

Neli şi Mircea Lucescu, exemplu pentru tinerii miri

”Luceştii” ştiu să-şi ţină familia departe de lumina reflectoarelor. Poate şi de aceea, căsniciile celor două generaţii sunt solide şi se dau exemple atunci când vine vorba despre cum rezistă în timp relaţiile dintre soţi.

Cuplul Neli - Mircea Lucescu a făcut senzaţie şi sâmbără noapte, cei doi fiind ”inseparabili”, la fel ca în prima zi, acum 48 de ani. La acest capitol, şi Ana şi Răzvan Lucescu ”stau” la fel de bine, ei fiind împreună din anul 1989.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net