Nemuritorul Ligii I întâlneşte debutantul

Ultima actualizare:
Cristi Dulca
Cristi Dulca

Dinamo evoluează diseară la Mediaş, acolo unde nu a mai învins din vara lui 2011. Pe lângă miza punctelor şi implicit dezlegarea acestei serii nefaste, „câinii” vor să-i creeze un debut fericit lui „Danciu” în noua carieră.

“Nu am emoţii! Am mare încredere în băieţi. Nu vreau să fim crispaţi. Nu e complicat pentru mine să fiu în această situaţie fiindcă eu mereu am fost implicat în viaţa echipei. Chiar nu mi se pare greu, am jucători de caracter şi cu potenţial. Odată ce am început cursurile de antrenorat, trebuia să vină şi această provocare”, a comentat „Danciu” înaintea acestui meci.

Fostul mare atacant al „câinilor” şi ulterior manager a preluat banca tehnică a bucureşteniilor până la finalul turului. În acte, el nu figurează ca antrenor principal fiindcă nu posedă licenţa PRO, ci „secundul” Dorin Mateuţ. „Deocamdată cel mai important este să terminăm acest tur de campionat, vreau să scoatem maximum din aceste meciuri şi vom vedea ce se va mai întâmpla în viitor”, a completat Dănciulescu.

Dacă dinamovistul îşi începe diseară cariera de antrenor, în schimb rivalul său Cristi Dulca e “veteranul” Ligii I. El conduce destinele trupei ardelene din iunie 2013, o adevărată performanţă într-un campionat în care s-au demis mai mulţi tehnicieni decât s-au scurs etape. “Victoria e esenţială pentru noi chiar dacă întâlnim Dinamo, o echipă care s-a despărţit de Stoican, un om care a făcut o treabă foarte bună cu lotul avut la dispoziţie. Nu ne mai permitem niciun pas greşit”, a spus Dulca, echipa sa fiind pe locul 12.


    Cristi Dulca
Cristi Dulca
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net