Negoiţă, negocieri cu Rednic: „A cerut dublarea salariului”

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a anunţat cum merg trativele cu Mircea Rednic. Contractul antrenorului expiră la finalul sezonului şi de o lună cele două părţi negociază, dar nu au ajuns la un numitor comun.

"Atât clubul Dinamo, cât şi antrenorul Mircea Rednic îşi doresc prelungirea colaborării. Noi i-am făcut o ofertă de contract la data de 22 aprilie cu o mărire substanţială a salariului, celelalte condiţii din contract, precum puterea pe care Rednic o are în club, ramânând neschimbate.

Am făcut această ofertă din dorinţa de a avea continuitate şi omogenitate, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul staff-ului. Nu sunt adeptul dezvăluirilor datelor confidenţiale prin presă, dar având în vedere interesul care există pe acest subiect, pot să vă spun că singurul punct adiţional important al noului contract este integrarea în lotul echipei mari a unor jucători proveniţi din propria academie", a spus Negoiţă la Digi Sport.

"Este adevărat că domnul Rednic ne-a făcut, la data de 26 aprilie, o contraofertă care presupune dublarea salariului, dar şi alte condiţii destul de distonante. Nu s-a discutat însă despre transferuri şi bugete de transferuri, dar având în vedere că vrem să luptăm pentru campionat în sezonul viitor, cu siguranță vom întări lotul.

Eu sunt deschis să negociez, dar având în vedere că există nişte cereri destul de îndrăzneţe, voi fi mai mult sau mai puţin flexibil în negocieri în funcţie de locul pe care îl vom ocupa la sfârşitul campionatului şi de rezultatul din finala cupei României”, a mai spus acţionarul dinamovist.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net