Neamţul Schweinsteiger s-a retras în braţele Anei!

Ultima actualizare:

    Schweinsteiger şi Ana Ivanovic, o pereche fericită
Schweinsteiger şi Ana Ivanovic, o pereche fericită

Căsătorit cu fosta tenismenă Ana Ivanovic, „Schweini” şi-a luat rămas bun de la fanii lui Bayern, echipa sa de suflet. Sârboaica a coborât pe teren pentru a-şi consola soţul.

Amicalul Bayern – Chicago Fire (4-0) disputat marţi seară la München a fost o confruntare între fosta şi actuala formaţie a mijlocaşului Bastian Schweinsteiger. Întâlnirea a fost folosită ca un meci de retragere pentru veteranul de 34 de ani de la echipa pentru care a evoluat aproape două decenii (1998-2015). În total, Schweinsteiger a strâns 500 de prezenţe în toate competiţiile la Bayern, câştigând 26 de trofee, astfel că a meritat din plin un astfel de meci.

Legitimat în continuare la Chicago Fire, Schweinsteiger a început partida în 11-le americanilor, dar în repriza a doua a schimbat tricoul, trecând de partea bavarezilor. Bayern n-a avut probleme să câştige, dar fanii de pe „Allianz Arena” au aşteptat un gol al eroului serii. Din fericire, Schweinsteiger a reuşit să închidă tabela la 4-0 în minutul 83, astfel că bucuria celor prezenţi a fost deplină.

La final, întreaga asistenţă a avut ocazia s-o admire şi pe frumoasa Ana Ivanovic, fosta tenismenă cu care Bastian s-a căsătorit în 2016. Într-o ţinută extrem de elegantă, Ana n-a ezitat să coboare în iarbă, îmbrăţişându-l îndelung pe Schweinsteiger în cel mai emoţionant moment al carierei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net