Ne-am ales cu Hodorogea la echipa naţională de fotbal!

Ultima actualizare:

    Hodorogea a mai  jucat la loturile  de juniori şi tineret  ale RomânieiFOTO: Mediafax
Hodorogea a mai jucat la loturile de juniori şi tineret ale RomânieiFOTO: Mediafax

Selecţionerul Iordănescu a încheiat turneul amical din Antalya cu puţine certitudini din rândul jucătorilor din Liga I care ar putea ajunge la Euro 2016. Dintre debutanţi, în faţă a ieşit doar Robert Hodorogea.

Menite să găsească sânge proaspăt la naţionala României, amicalele cu Torpedo Kutaisi (5-1), Zimbru Chişinău (1-0) şi Beroe Stara Zagora (2-1) i-au arătat lui „Tata Puiu” că aria de selecţie nu e atât de mare pe cât şi-ar fi dorit. La întoarcerea din Turcia, preşedintele FRF a făcut un scurt bilanţ al remarcaţilor. „Săpunaru e deja o certitudine, iar dintre cei noi mi-au plăcut Ivan, Filip şi Hodorogea”, a mărturisit în mod deschis Răzvan Burleanu, în contrast cu enigmaticul Iordănescu, care n-a vrut să facă public bilanţul turneului. 

Dintre cele patru nume rostite de şeful Federaţiei, Săpunaru de la Pandurii, Ivan de la Craiova şi Filip de la Dinamo au mai fost de-a lungul timpului în lotul primei reprezentative, chiar dacă ultimii doi n-au decât o selecţie, bifată în amicalul cu Italia din noiembrie anul trecut. În schimb, de Robert Hodorogea n-a auzit prea multă lume până acum, în afara celor din anturajul echipei lui Gică Hagi, Viitorul. Fundaşul central de 20 de ani poate reprezenta o soluţie surprinzătoare pentru Euro 2016, în condiţiile în care ceilalţi stoperi ai naţionalei (Chiricheş, Grigore, Găman şi Tamaş) se confruntă cu fel de fel de probleme.

S-a remarcat ca rezervă

Paradoxal, Robert Hodorogea n-a fost titular în nici unul dintre cele trei meciuri ale selecţionatei divizionare în Antalya. Jucătorul Viitorului a profitat însă de o accidentare a lui Găman în partida cu Zimbru Chişinău, evoluând fără greşeală aproape o oră, timp suficient pentru a-şi demonstra calităţile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net