Naţionala României, chinuită de "zimbri". Iordănescu a luat foc!

Ultima actualizare:

    Tricolorii din Liga I se pregătesc în Turcia pentru Euro 2016
Tricolorii din Liga I se pregătesc în Turcia pentru Euro 2016

Ceea ce se spera a fi un galop de sănătate s-a transformat într-un chin de 90 de minute în faţa formaţiei moldovene Zimbru Chişinău. Naţionala României a câştigat amicalul din Antalya cu scorul de 1-0, iar Anghel Iordănescu s-a supărat pe toată lumea.

"Aş fi aşteptat altceva de la jucători în ceea ce priveşte posesia. Remarc efortul lor fizic şi mă bucur că i-am văzut şi pe ceilalţi jucători care nu au evoluat în primul meci. Aşteptam cu totul şi cu totul altceva de la jucători, o spun din nou. Am vrut să avem iniţiativa, să jucăm mult mai bine, dar am întîlnit şi un adversar arţăgos care a avut 11 jucători străini.

Din păcate, nu toată lumea sprijină echipa naţională. Ştiţi voi mai bine la cine mă refer", a declarat Iordănescu, referindu-se la refuzul lui Laurenţiu Reghecampf de a-i lăsa la lot pe jucătorii Stelei.

Culmea e că meciul de aseară a început cum nu se putea mai bine pentru jucătorii noştri, care au deschis scorul în secunda 28! Ioan Hora a fost cel care a scăpat singur cu portarul advers, pe care l-a executat cu un şut de la 14 metri. A fost, din păcate, singura fază notabilă a primei reprize, chiar dacă Răduţ şi Rotariu au mai încercat poarta adversă. Ca şi cum jocul prost nu ar fi fost de ajuns, Găman a părăsit terenul accidentat!

În partea a doua a meciului, lucrurile nu au stat mai bine. Din contră, "zimbrii" au început să iasă la joc, însă fără mare folos, intenţiile lor ofensive oprindu-se în careul nostru. Sâmbătă va avea loc ultimul meci din acest turneu chinuitor pentru toată lumea, indiferent că e vorba de jucători, cluburi sau telespectatori. Adversara românilor va fi formaţia bulgară Beroe Stara Zagora, meciul urmnd să înceapă la ora 17.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net