Naţionala, în cantonament fără "Tata Puiu"

Ultima actualizare:

    Iordănescu n-a plecat  în Italia alături  de “tricolori”
Iordănescu n-a plecat în Italia alături de “tricolori”

”Tricolorii” au plecat în Italia, într-un stagiu de pregătire în care vor avea două meciuri amicale. Din delegaţia ce s-a deplasat la Saint-Vincent a făcut parte şi Denis Alibec, jucător care a fost la un pas să rateze cantonamentul din cauza problemelor medicale.

În Alpi, staff-ul tehnic al echipei naţionale a stabilit “sediul” pentru a observa oamenii care vor reprezenta România de luna viitoare la CE. În Italia vor avea loc două meciuri amicale, cu Congo la data de 25 mai, şi Ucraina, la o distanţă de patru zile. Apoi, se vor trage concluziile şi din cei 28 care sunt acum în Italia, în stagiul ce se va încheia la 30 mai, doar 23 vor ajunge la turneul din Franţa.

Anunţul oficial urmează a fi făcut la 31 mai, data limită impusă de UEFA. Interesant e că ieri, la Saint-Vincent, au ajuns doar 17 fotbalişti, restul fiind stranieri care urmează să completeze lotul după ce-şi vor încheia ultimele jocuri în ţările “de adopţie”. Surprinzător e însă că selecţionerul Anghel Iordănescu nu a făcut deplasarea cu elevii săi, el urmărind aseară din tribune finala Ligii Europa şi abia azi reunindu-se cu “tricolorii”. Cei care au ajuns de ieri la naţională sunt:         Alibec, a cărui selecţie a iscat o adevărată telenovelă din cauza unei accidentări la mâna stângă, Andrei Ivan, un alt jucător care recent a acuzat dureri musculare, Raţ, Ropotan, St. Filip, Găman, Stanciu, Măţel, Chiricheş, Săpunaru, Lung jr., Pintilii, Popa, Dr. Grigore, Toşca, Hora şi Chipciu. Lor li se vor alătura şi fotbaliştii care evoluează în străinătate, Tătăruşanu, Pantilimon, Andone, Torje, Keşeru, Prepeliţă, Moţi, Stancu, Maxim, Hoban şi Sânmărtean.

Chipciu şi-a serbat ziua cu coechipierii

Stelistul Alex Chipciu a împlinit ieri 27 de ani şi a postat pe o reţea de socializare o poză de la plecarea în Italia, alături de coechipierii săi din Ghencea, Stanciu, Popa, Pintilii şi Toşca, convocaţi şi ei la naţională. Grupului i s-a alăturat şi Chiricheş, fostul jucător al roş-albaştrilor care acum evoluează la Napoli. Spre seară, “tricolorii” l-au sărbătorit pe mijlocaş în cantonament. “Nu poţi să te superi că-ţi faci ziua pe drumuri, când îi ai pe băieţii ăştia lângă tine. Mă bucur că ne-am reunit şi cu Chiri”, a anunţat Chipciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net