Naşul îl poate distruge pe fin

Ultima actualizare:

    Steliştii au ieşit  victorioşi de  fiecare dată  în ultimele  confruntări  cu Viitorul
Steliştii au ieşit victorioşi de fiecare dată în ultimele confruntări cu Viitorul

Viitorul e un proiect bazat pe ambiţia lui Hagi, dar această ambiţie n-a fost observată şi în partidele cu Steaua. Din 11 partide, constănţenii au câştigat una singură, acel 5-2 ruşinos şi dubios din 2013, când „Regele” trebuia să scape de retrogradare. Toată lumea e însă cu ochii pe meciul de azi!

Steaua are nevoie disperată de victorie pentru a continua lupta cu Astra până la capăt. Speranţe de doi bani ar exista pentru titlu, mai ales că giurgiuvenii joacă luni la Târgu Mureş, teren pe care se câştigă greu. Întrebarea cea mai arzătoare e însă cum va trata Hagi întâlnirea de diseară. Deconectat total după ce n-a câştigat nici un meci în play-off şi a ieşit rapid din cursa pentru podium, „Regele” a schimbat strategia. 

În ultimele partide, a promovat o serie de copii de la academie şi a renunţat să mai stea personal pe bancă, preocupat mai mult de negocierile cu Galatasaray şi Rubin Kazan. În aceste condiţii, ar fi culmea să se întâmple un miracol tocmai cu Steaua. Totuşi, în cazul în care Viitorul ar detona bomba tocmai diseară, pe Arena Naţională, consecinţele ar fi devastatoare pentru roş-albaştri. Steaua ar pierde aproape matematic titlul, dar şi statutul de favorită la locul 2, care duce în preliminariile Ligii Campionilor, pe culoarul şi aşa dificil, al non-campioanelor. Pandurii şi Dinamo sunt la doar două puncte în spate, iar învingătoarea din meciul direct, de mâine, ar depăşi-o la puncte.

Fără play off-ul Ligii Campionilor, Steaua ar pierde din start 3 milioane de euro, bani pe care Gigi Becali contează pentru a nu mai băga mâna în propriul buzunar. Dacă nu va reuşi asta şi va cădea pe locul patru, care e foarte posibil, mai ales că etapa viitoare are meci direct cu Pandurii, Steaua va cheltui mai mult decât va câştiga, pentru că va începe din turul trei preliminar al Ligii Europa. Toate aceste necazuri ale Stelei pot veni însă doar dacă Hagi i-a pus gând rău finului său, Gigi Becali, care l-a bătut pe unde l-a prins. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net