Mutu vrea şi la Târgu-Mureş

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu speră să-și găsească echipă în Liga 1 cât mai repede
Adrian Mutu speră să-și găsească echipă în Liga 1 cât mai repede

Adrian Mutu e atât de disperat să-şi găsească o echipă care să-l propulseze spre Euro 2016, încât nu exclude nici o variantă şi negociază cu toată lumea. Acum, vicecampioana îi face cu ochiul.

Atacantul în vârstă de 37 de ani e liber de contract dinainte de Crăciun, când a încheiat brusc aventura indiană de la Pune. A venit acasă pentru că şi-a dat seama că Liga I e cel mai scurt drum către turneul din Franţa şi credea că nu va avea probleme în a-şi găsi pretendenţi. Din păcate pentru Mutu, cluburile din România s-au cam prins că e terminat şi nu s-au înghesuit să-l oferteze.

„Briliantul” a devenit puţin cam disperat, având în vedere că pregătirile s-au reluat şi el e tot pe drumuri, astfel încât a scăzut din pretenţii şi s-a scos pur şi simplu la mica publicitate. Cu toţii întreabă însă de el, dar nu par decişi să cumpere. A discutat vineri cu Steaua, unde se vedea în atac lângă Marica, apoi sâmbătă a negociat cu Valerii Moraru, patronul Rapidului, semn că nici Liga a II-a n-ar fi prea jos pentru el, şi a încheiat aseară weekendul la telefon cu şefii vicecampioanei ASA Târgu Mureş. Bogdan Mara, preşedintele executiv al ardelenilor, a confirmat interesul, dar nu şi mutarea. Rămâne de văzut dacă luni (18 ianuarie) apare altă opţiune pentru jucător sau semnează în sfârşit cu cineva şi se apucă de treabă pentru a-şi atinge obiectivul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
Simona Halep ronald garros 2022 jpg
concurs slam dunk streetball jpg
mitrita craiova jpg
sorana cirstea la roma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net