Mutu vrea 70.000 de euro de la Petrolul

Ultima actualizare:

    În perioada în care a evoluat  la Petrolul, Adrian Mutu  a fost şi căpitanul echipeiFoto: Răzvan Păsărică
În perioada în care a evoluat la Petrolul, Adrian Mutu a fost şi căpitanul echipeiFoto: Răzvan Păsărică

Adrian Mutu nu mai are echipă din toamna anului trecut, de când a ”rupt” contractul cu Petrolul Ploieşti pentru a deveni liber şi a putea semna cu FC Pune. Lucrurile s-a precipitat în India, iar atacantul a rămas fără echipă şi nu şi-a găsit angajament nici până azi, deşi a încercat să revină la Fiorentina. Acum, ”Briliantul” speră să-şi recupereze banii pe care cei de la Petrolul aveau să-i dea, în jur de 70.000 de euro.

A jucat 14 meciuri pentru Petrolul şi a marcat de patru ori. Acesta este bilanţul lui Adi Mutu la echipa prahoveană în sezoanele 2013-2014 şi 2014-2015. Din septembrie, atacantul şi şefii „lupilor” au decis de comun acord să întrerupă colaborarea, Mutu fiind preocupat de un contract pe trei luni în India. Lucrurile nu s-au mai petrecut aşa cum îşi dorea vârful de 36 de ani, aşa că a rămas fără job. Chiar şi în prezent deşi s-a spus că s-ar putea reîntoarce la Fiorentina, în Serie A, sau chiar la Dinamo, pentru şase luni, Adi este şomer. Şi pentru că nu şi-a găsit echipă, fostul decar al naţionalei şi-a reamintit că Petrolul mai are să-i dea bani, aşa că a acţionat în consecinţă.

Speră să mai joace măcar un an

Clubul prahovean a intrat în insolvenţă, situaţie în care, în mod sigur, Mutu nu va putea recupera întreaga datorie, adică aproximativ 70.000 de euro. Potrivit prosport.ro, fotbalistul s-a înscris la masa credală, însă se aşteaptă să obţină o sumă mult mai mică. Cel mai probabil, conform legilor în vigoare, Mutu nu va încasa mai mult de 10-15 la sută din întreaga sumă, adică până în 10.000 de euro, bani pe care, cunoscându-i pasiunea pentru lux, i-ar cheltui în câteva minute dacă şi-ar pune în cap acest lucru. În ”vremurile bune”, pe când evolua în Anglia, la Chelsea, şi uita numărul sutelor de mii de lire care îi întrau în conturi,  ”Briliantul” plătea zeci de mii de lire pentru un week-end de distracţie.

Soţia l-a lăsat baltă

Din 2013, de când Adi s-a mutat în ţară, Consuelo nu a venit deloc în România
Din 2013, de când Adi s-a mutat în ţară, Consuelo nu a venit deloc în România

Lucrurile nu-i merg bine profesional, dar Adi nu are noroc în nici viaţa particulară. După ce a divorţat de Alexandra Dinu, cu care are un fiu, Mario, Adi s-a refugiat în braţele lui Consuelo, frumoasa din Republica Dominicană alături de care are două fete, Adriana şi Maya. Anul trecut însă, ei s-au despărţit, ”gurile rele” afirmând că problemele ar fi fost provocate de desele escapade ale ”Briliantului”. Din 2013, de când Adi s-a mutat în ţară, Consuelo nu a venit deloc în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net