Mutu, în tandreţuri cu naşul Hagi

Ultima actualizare:

    Hagi s-a simţit bine în compania finului Adi şi a puştiului Mariofoto: arhiva personală
Hagi s-a simţit bine în compania finului Adi şi a puştiului Mariofoto: arhiva personală

Adi Mutu (36 de ani) a petrecut aceste zile în familie, iar la una dintre întruniri invitat de seamă a fost Gică Hagi. La „cina cea de taină”, pe lângă dovezile de dragoste, nu a lipsit nici discuţia privind viitorul fotbalistic al atacantului de 36 de ani.

„Briliantul” pare că vrea să-şi pună ordine în viaţă, mai ales că-n ultimul timp a primit lovituri pe toate planurile, sentimental, financiar şi fotbalistic. Primul pas a fost să reînoade vechile legături. Şi-a vizitat puştiul din primul mariaj, pe Mario, iar la o masă festivă a fost chemat şi Hagi, naşul atât al lui Mutu şi al Alexandrei, cât şi al copilului lor. Semn că s-au simţit foarte bine sunt şi fotografiile postate de fotbalist pe o reţea de socializare. Dacă „Regele” şi micuţul au pozat unul lângă altul, în schimb Mutu şi-a sărutat cu foc părintele spiritual pe obraz, iar treptat discuţia a „alunecat” spre fotbal.

Cum zvonurile îl dau ca şi transferat în Italia sau la cluburi exotice, dar nimic nu s-a concretizat, atacantul a primit propunerea de a se antrena alături de Viitorul şi chiar de a evolua pentru trupa machidonului. A evitat să dea un răspuns, dar varianta o ia în calcul, visul său fiind de a prinde un contract avantajos care să-l propulseze măcar pentru încă un meci la echipa naţională. Aici, el şi Hagi, conduc în topul golgheterilor, fiecare cu câte 35 de reuşite, şi „Briliantul” vrea să fie cel mai bun marcator din istorie.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net