Mutu se pregăteşte de nuntă la Bucureşti. Detalii despre eveniment

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au căsătorit pe 1 ianuarieFoto: Arhiva personală
Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au căsătorit pe 1 ianuarieFoto: Arhiva personală

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au căsătorit pe 1 ianuarie în Cuba, pe plajă, într-un cadru intim. Fotbalistul i-a făcut o surpriză iubitei sale şi a pregătit totul în mare secret. Acum, cei doi vor să facă o petrecere şi la Bucureşti, pentru prietenii şi familiile lor.

Adrian Mutu a plănuit în secret ceremonia din Cuba şi nu i-a spus nici măcat bunului său prieten Edi Stăncioiu, care i-a fost cavaler de onoare. "Briliantul" a făcut pregătirile înainte de a pleca în vacanţă cu Sandra, Edi şi soţia acestuia, Beatrice. Aşa se face că nunta a fost una cât se poate de intimă şi mirii au fost îmbrăcaţi în haine normale, blugi şi o rochie casual. 

„Edi a aflat în ultima zi a anului trecut ce voia Adi. Şi-a făcut planul de acasă, dar a ţinut totul secret. Sandra nu ştia nimic. În timp ce Adi şi Edi erau pe plajă, Beatrice (n.r. - soţia lui Edi Stăncioiu) a adus-o unde o aştepta cel care a oficiat căsătoria. Acolo este mult mai simplu să te căsătoreşti. Totul era pregătit; a fost o cină pe plajă cu şampanie Cristal şi cu tot felul de mâncăruri dichisite. Faptul că Sandra nu ştia nimic se vede din poze pentru că ea venise îmbrăcată într-o rochie neagră. A fost foarte surprinsă”, a povestit o sursă apropiată proaspătului cuplu, pentru ziarulring.ro.Pentru a compensa, Mutu are în plan o ceremonie şi la Bucureşti. El şi soţia sa au început deja pregătirile şi speră că evenimentul va avea loc la vară, în intersezon, imediat după Campionatul European de fotbal. Petrecerea se va ţine la un local de lux din Bucureşti, iar cavaler şi domnişoară de onoare vor fi tot Eduard şi Beatrice Stăncioiu. 

Şi pentru că Sandra vrea să arate perfect la nunta din vară, cei doi vor amâna planurile de a avea copii, deşi îşi doresc unul foarte mult. "Sandra nu doreşte să rămână deocamdată însărcinată pentru că vrea să îmbrace rochia de mireasă şi trebuie să arate bine la petrecerea care va fi în Bucureşti. Amândoi îşi doresc foarte mult să aibă un copil”, a mai spus apropiatul cuplului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net