Mutu revine acasă după 515 zile

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu  a evoluat ultima  dat în România în  septembrie 2014FOTO: Sportpictures.eu
Adrian Mutu a evoluat ultima dat în România în septembrie 2014FOTO: Sportpictures.eu

Târgu Mureş va fi vineri seară (12 februarie), de la ora 20.30, gazda primului meci oficial din 2016 şi toată lumea aşteaptă revenirea lui Adrian Mutu. Acesta are începând de azi fix 13 meciuri la dispoziţie ca să demonstreze că nu e terminat şi că merită la Euro 2016.

Atacantul în vârstă de 38 de ani a plecat de la Petrolul la finalul lunii septembrie 2014. Şi-a reziliat contractul cu „Lupii galbeni” când au început problemele financiare la Ploieşti şi a ales India, pentru rotunjirea venitului şi pentru încă o experienţă exotică. Şi-a dat restart pentru noua lui obsesie, Euro 2016, şi de azi are ocazia să ne arate că mai poate.

În faţă îi va sta Pandurii Târgu Jiu, ultima echipă împotriva căreia a jucat, în urmă cu exact 515 zile, şi la care putea ajunge înainte s-o aleagă pe ASA. A fost atunci un 1-1 cu Mutu pe teren 79 de minute, fără gol marcat, dar căpitan al prahovenilor.

E puţin probabil ca „Briliantul” să înceapă titular în această partidă, Petre Grigoraş urmând să-l păstreze pentru repriza a doua. Asta deoarece Mutu e obosit după ce a tras foarte mult pentru a scăpa de kilogramele în plus. „Cred că ASA are cele mai bune achiziţii de până acum. În afara mea, şi Ţucudean cred că este un atacant foarte bun, un atacant “de Italia”, cum îmi place mie să spun. Vreau să ajut ASA să se bată la campionat. Mă aştept la critici din partea presei, dar să fie critici legate de joc”, a spus Mutu înainte de ceea ce se anunţă ultima sa aventură de fotbalist profesionist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net