Mutu a revenit, oficial, la Dinamo

Ultima actualizare:

    Acţionarul majoritar şi fostul fotbalist au semnat ieri contractul
Acţionarul majoritar şi fostul fotbalist au semnat ieri contractul

Dinamo a dat cea mai mare lovitură de imagine a acestei toamne. Patronul ”câinilor”, Ionuţ Negoiţă, a reuşit să-l convingă pe Adrian Mutu să vină la club, în administraţie. Miercuri (12 octombrie), ”Briliantul” a bătut palma cu omul de afaceri şi a devenit, oficial, noul manager general al celor din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Adrian Mutu a jucat la Dinamo în sezonul 1999-2000, în care ”alb-roşii” au reuşit eventul, el marcând 29 de goluri în 42 de meciuri. Acum, la 16 ani distanţă, fostul decar al echipei naţionale a revenit la Dinamo. Nu ca jucător, nici ca antrenor, ci într-o funcţie administrativă. Miercuri, Mutu s-a întâlnit cu patronul Ionuţ Negoiţă şi, după o discuţie de aproape două ore, a devenit noul manager general al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Mă bucur că Adrian Mutu este alături de noi şi sunt convins că experienţa sa în fotbalul internaţional ne va duce către un nou standard de performanţă atât pe plan intern, cât şi european”, a declarat Ionuţ Negoiţă imediat după semnarea contractului cu Adrian. “E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit şansa să debutez într-o funcţie atât de importantă şi îi mulţumesc domnului Negoiţă pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le aşteaptă toţi suporterii dinamovişti”, a afirmat noul manager general al clubului din Ştefan cel Mare. Fostul jucător al echipelor Inter, Parma, Fiorentina, Chelsea, Juventus şi Ajaccio, printre altele, şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist la 21 mai, printr-o postare pe pagina de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net