Mutu nu-şi mai conduce nici maşina

Ultima actualizare:
Amicul lui Mutu era îmbrăcat la patru ace
Amicul lui Mutu era îmbrăcat la patru ace

Adrian Mutu a semnat cu Petrolul cu condiţia să fie lăsat să stea la Bucureşti, de unde să facă zilnic naveta la Ploieşti. Nici nu se gândea fotbalistul câtă bătaie de cap o să-i dea acest drum, care pare să-l fi obosit rapid. Cum diseară are meci mare în Liga Europa, acesta a luat o pauză.

La început, „Briliantul” s-a distrat parcurgând cei 80 de kilometri la bordul maşinilor sale luxoase sau tip sport. În urmă cu aproximativ o lună, fotbalistul în vârstă de 35 de ani a fost chiar pericol public, conducând un Ferrari spre Ploieşti cu o viteză mult peste limita admisă.

În scurt timp, acesta s-a plictisit însă şi probabil că oboseala şi-a spus şi ea cuvântul. Astfel, de la pilot de curse, Mutu a trecut destul de repede la statutul de pasager docil. Ieri, practic cu doar câteva ore înainte de dificilul meci din play off-ul Ligii Europa, când la Ploieşti vine campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, acesta n-a vrut să rişte nimic. A făcut drumul de la antrenament, acasă transportat de un prieten cu unul dintre ultimele modele de BMW.

Croaţii vor să plece cu cel puţin un punct de la Ploieşti
Croaţii vor să plece cu cel puţin un punct de la Ploieşti

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe „Briliant” pe scaunul din dreapta, la o benzinărie, unde tovarăşul de călătorie a oprit ca să alimenteze. Prin asta, Adrian Mutu a dorit să-şi alunge din minte grijile unui trafic aglomerat şi să-şi canalizeze toată energia şi atenţia către turul cu croaţii, care se va juca diseară, pe Stadionul Ilie Oană, de la ora 20:15, în direct pe Pro TV.

"Lupii" vor să profite de haosul de la croaţi

Ben Youssef speră să-şi conducă echipa către calificarea în grupele Ligii Europa
Ben Youssef speră să-şi conducă echipa către calificarea în grupele Ligii Europa

Manşa întâi cu Dinamo Zagreb poate fi decisivă în virtutea calificării istorice în grupele Ligii Europa, iar prahovenii au un as important în mânecă, de care vor să profite. În tabăra croată e mare dezbinare între fani, staff-ul tehnic, patron şi jucători. Practic, suporterii i-au reproşat dur patronului Zdravko Mamic, intrând chiar şi peste el la o conferinţă de presă,  managementul acestuia la club în ultimii ani. După ce a vândut mulţi jucători la prima ofertă, acesta l-a numit antrenor la prima echipă pe fratele său, Zoran Mamic. În această conjunctură, Dinamo Zagreb a fost eliminată surprinzător din turul doi preliminar al Ligii Campionilor de danezii de la Aalborg. După ce câştigaseră în deplasare cu 1-0, croaţii au pierdut acasă cu 2-0 şi fanii au luat foc. E de aşteptat ca proteste la adresa conducerii să aibă loc şi diseară, la Ploieşti. Zdravko Mamic este un personaj controversat în Croaţia, unde este recunoscut pentru ura pe care o are faţă de jurnalişti şi agresiunile făcute faţă de câţiva dintre ei. Acesta este preşedinte la club din 2003 şi a făcut închisoare anul trecut după ce l-a înjurat în direct la un post de radio pe ministrul sportului. Mamic este un fel de Gigi Becali al Croaţiei, schimbând la Zagreb 15 antrenori în ultimii 11 ani.

Ben Youssef: "Misiunea nu este imposibilă"


    Ben Youssef speră să-şi conducă echipa către calificarea în grupele Ligii EuropaFoto: Mediafax
Ben Youssef speră să-şi conducă echipa către calificarea în grupele Ligii EuropaFoto: Mediafax

Astra întâlneşte azi, în deplasare, echipa Olympique Lyon, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, ocazie cu care jurnaliştii de la ”Le Progres” l-au ”descusut” pe mijlocaşul tunisian al echipei Astra Giurgiu, Syam Ben Youssef. Acesta le-a spus jurnaliştilor din Hexagon că el şi coehipierii săi nu se tem deloc de Lyon, deşi este un club mare din Europa:” Din ce am văzut, au mulţi jucători accidentaţi, astfel că misiunea nu este imposibilă. Un club mare rămâne un club mare, dar Lyon nu mai este echipa de altădată”. Ben Youssef a vorbit şi despre situaţia de la Astra: “Ne-am păstrat baza echipei. Aşa cum au arătat victoriile din cupele naţionale şi parcursul din Liga Europa, Astra este un club în plin progres şi, contrar părerii unora, campionatul românesc este de calitate. Mai mult de atât, se pot întâlni des scouteri din Franţa. Competiţia este mulţumitoare din punct de vedere fizic şi sunt mulţi jucători tehnici”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net