Mutu, la un pas de Steaua!

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu  a ales Petrolul în  defavoarea Stelei FOTO: Mediafax
Adrian Mutu a ales Petrolul în defavoarea Stelei FOTO: Mediafax

Adrian Mutu a povestit la Europa FM detalii inedite din carieră, a explicat de ce Steaua e favorită să câştige campionatul, dar a făcut referire şi la viaţa sa privată.

Despre lupta la titlu în Liga I: “Steaua nu poate fi depăşită, nu se încurcă de echipele mici. Dinamo a făcut paşi greşiţi cu echipele mici, iar Craiova nu cred că poate ţine pasul”.

Despre oferta Stelei: “Am fost contactat şi am vorbit cu domnul Becali, dar anumite persoane din cadrul clubului nu m-au vrut. Pentru mine a fost de ajuns şi aşa am semnat cu Petrolul. Am avut de ales şi, ca să fiu sincer, când vorbeam cu domnul Becali eram în drum spre Ploieşti. Eram mai mult ca sigur că nu se va finaliza transferul la Steaua”.

Despre Daum şi calificarea la CM 2018: “N-ar trebui să ne sperie că am pus un antrenor străin, ar trebui să-i acordăm timp. Are valoare şi poate califica România la Campionatul Mondial”.

Despre căsătorie: “De fiecare dată m-am gândit să fie ultimul mariaj. Eu sunt convins că acesta va fi ultimul. Am adunat destui bani, mi-au luat şi fostele neveste destui bani, dar sunt bine, nu mă plâng. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am posibilitatea să mă răsfăţ, atât eu, cât şi Sandra”. Mutu e în prezent alături de Sandra Bachici şi a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu şi Consuelo Matos. El are trei copii, un băiat şi două fete.

Despre viitorul său: “Am încheiat cariera de fotbalist, voi începe una de antrenor. Am început practica la Şcoala de Antrenori, ne-am uitat la antrenori de copii de 6 şi 8 ani. La jumătatea lunii noiembrie voi termina modulul pentru licenţa B. Poate, cine ştie, voi ajunge om de afaceri. Vreau să-mi demonstrez că pot face şi altceva în afară de fotbal”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net