Mutu: "Fiecare e vinovat, dar antrenorul plăteşte"!

Ultima actualizare:

    Adi Mutu şi Ioan Andone
Adi Mutu şi Ioan Andone

Directorul general al celor de la Dinamo, Adi Mutu, a anunţat că pentru situaţia nefastă în care se află echipa sunt mulţi vinovaţi, însă doar Ioan Andone a fost sacrificat.

"Nu pot să spun că am avut un cuvânt decisiv, suntem o echipă, luăm decizii împreună. În momentul de faţă echipa trece printr-o perioadă nefastă, suntem într-o perioadă în care ne dorim să facem puncte pentru a ne asigura locul în play-off, dar nici aşa nu suntem siguri. Din păcate în astfel de situaţii, antrenorul plăteşte şi îmi pare rău pentru nea Ando. Noi am susţinut antrenorul până la sfârşit, din păcate în urma unor rezultate nefaste, antrenorul plăteşte. Fireşte că fiecare avem partea noastră de vină, încercăm ca pe viitor să nu mai facem astfel de greşeli. Am făcut această schimbare în momentul în care am crezut că trebuie să o facem, deci nu putem spune că a venit prea devreme sau prea târziu", a spus Mutu.

Pe lângă negocierile cu "Guriţă" au mai existat şi tratative cu alţii: "Au fost câţiva antrenori, şi Claudiu Niculescu, dar analizând, am căzut de acord că Cosmin Contra este cel mai potrivit în momentul de faţă. Eu nu am fost pe listă, nu se pune problema, eu trebuie să-mi iau licenţele. Dacă voi fi vreodată pe listă nu voi mai fi siguranţă în locul ăsta, va fi altcineva. Toţi avem partea noastră de vină, nu ar fi corect să aruncăm totul în spatele antrenorului care a plecat. Au venit jucători în momentul în care am putut să-i iau. Nu am avut o strategie anume, dar este greu să aduci jucători în România, să încerci să-i convingi, să-i iei de la salarii de 3-4 ori mai mari şi să-i aduci la realitatea noastră. Şi din această cauză jucătorii au venit mai târziu. Lucrurile acestea se ştiau, am avut o discuţie cu domnul Andone, care îi ceruse la început de pregătire, dar acest lucru nu s-a putut. Dar oricum aveam un lot foarte bun ca la sfârşitul anului trecut când am învins Steaua la scor. Aceiaşi jucători au fost şi la începutul lui 2017. Dar ştim că fiecare avem o parte din vină".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net