Mutu: «Euro? Ultima mea provocare»

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu a fost decarul echipei naţionaleFoto: Mediafax
Adrian Mutu a fost decarul echipei naţionaleFoto: Mediafax

Adrian Mutu a revenit în campionatul intern, semnând cu ASA Târgu Mureş, vicecampioana din sezonul trecut. Mutarea “Briliantului” a părut surprinzătoare pentru unii, însă aceasta a fost făcută pentru ca el să poate fi sub ochii selecţionerului naţionalei. Concret, Mutu vrea la Europeanul din Franţa şi spune că face orice ca să ajungă din nou printre “ tricolori”.

Adrian Mutu e în război! Cu el, pentru că şi-a stabilit un ţel măreţ pentru următoarele patru luni. Să-l convingă prin evoluţiile sale de la ASA Târgu Mureş pe selecţionerul Anghel Iordănescu să-l ia la Euro. “Visul meu este de a prinde Europenele, unde aş putea demonstra că merit acest lucru. Poate este şi ultima provocare din cariera mea merită să-mi joc această şansă, chiar dacă mulţi nu cred în aşa ceva. Important este că eu cred şi asemenea şi cei care sunt în jurul meu, coechipierii, familia”, a explicat “Briliantul”, într-un interviu acordat site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mutu şi-a dezvăluit şi planurile pe termen lung: “Dorinţa mea este de a mă face antrenor, după ce închei cariera de fotbalist. Mă duc la cursuri, dau examene, ca toată lumea. Încerc să învăţ, să prind de la fiecare antrenor cu care mă antrenez. Dacă, în trecut, întrebam antrenorii lucruri referitoare la joc, acum mă interesez de abordarea psihologică, de motivarea jucătorilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net