Mutu, după egalul cu Plzen: "E o dezamăgire!"

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Intrat pe teren în partea a doua a meciului dintre Petrolul şi Viktoria Plzen, Adrian Mutu a marcat un gol ce ar fi putut aduce victoria prahovenilor. Cehii au egalat în prelungiri, iar meciul din turul trei preliminar al Ligii Europa s-a încheiat egal, 1-1.

Adrian Mutu a început pe bancă meciul cu Plzen. În partea a doua a jocului, el a fost introdus pe teren, dar nu a intrat în meci aşa cum ar fi vrut. El a greşit o preluare, mingea a ieşit în afara terenului, iar din tribune s-au auzit fluierături. Reacţia publicului l-a ambiţionat pe Mutu, care a înscris, după care a gesticulat nervos în dreptul galeriei.

"Este o dezamăgire, nu tristeţe. Nu am pierdut. Am primit un gol în prelungirile meciului, trebuia să fim mai atenţi. Mergem la ei, vom câştiga şi ne vom califica. Nu cred că a fost un moment de relaxare. Am jucat de la egal la egal, d-aia sunt aşa de liniştit. Trebuie să marcăm în retur. A fost o descătuşare a mea la gol. Le-am spus celor din galerie că golul este pentru ei. Între mine şi galerie nu e nimic. De la mine se aşteaptă multe pentru că sunt Adi Mutu. Sper să dau goluri la fiecare meci. Am avut multe meciuri pe care le-am jucat 90 de minute, am şi eu o vârstă. A fost decizia antrenorului. Nu e nimic de comentat. Eu discutasem cu Răzvan să mă odihnesc la Braşov, dar până la urmă am jucat şi m-am odihnit acum", a spus Adrian Mutu la Digi Sport după meciul cu Plzen.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net