Mulţescu l-a atacat pe Lucescu jr.

Ultima actualizare:

    Petrolul e echipa cea mai dezavantajată de decizieFoto: Răzvan Păsărică
Petrolul e echipa cea mai dezavantajată de decizieFoto: Răzvan Păsărică

Respectul nu ne dădea şi aşa afară din casă în Liga I, dar mai nou a luat fiinţă o nouă regulă: jignirile între antrenori. Marius Şumudică şi Ionuţ Chirilă au căzut în derizoriu la acest capitol, dar nimeni nu se aştepta ca Gigi Mulţescu să-i imite.

Experimentatul antrenor al Petrolului are un meci mai vechi cu Mircea Lucescu, iar după partida cu Steaua i-a căzut victimă colaterală fiul acestuia, Răzvan. Mulţescu a încercat, tipic românesc, să se scuze pentru înfrângerea cu 3-2 prin aruncarea pisicii în curtea predecesorului său. “Am avut o atitudine pozitivă, am dominat perioade lungi. Am încercat să pregătesc cât mai bine o partitură ofensivă, care este cea mai grea. Ne-am ridicat la nivelul adversarei. N-am putut să aliniez echipa perfectă din cauza timpului scurt. Jucătorii mei au carenţe fizice”, a declarat Mulţescu, deşi problemele lui Tamuz şi compania au părut de orice fel, doar fizice nu.

"Doar când ataci te simţi fotbalist!"

Apoi, fostul dinamovist a mai încercat o lovitură sub centura lui Lucescu junior, de această dată cu trimitere la stilul acestuia de joc. “Jucătorii mei s-au simţit abia în această seară fotbalişti. Când ataci te simţi fotbalist, nu când stai în apărare. Am avut informaţii greşite despre unii jucători, am făcut trei schimbări şi doar Satli a adus ceva bun în jocul echipei, ceilalţi doi, Astafei şi Gallegos, nu”, a declarat Mulţescu. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net