Mulţescu: ”Am scăpat de dracu şi am dat de ta-su!”

Ultima actualizare:

    Mulțescu a preluat singura echipă din Liga 1 care n-a reușit nici o victorie în turul campionatului
Mulțescu a preluat singura echipă din Liga 1 care n-a reușit nici o victorie în turul campionatului

Antrenorul celor de la Voluntari, Gheorghe Mulţescu, a descris într-un mod plastic viitorul adversar din Liga I, Petrolul Ploieşti, pe care îl consideră mai puternic decât precedentul, CSMS Iaşi, din etapa trecută de campionat.

"După meciul cu Iaşi ne-am lins rănile înfrângerii, cred că a fost o înfrângere mai greu de digerat pentru că am avut şanse reale pentru un meci egal sau chiar o victorie. A fost foarte important să ştergem urmele acestei înfrângeri. Cred că am depăşit acest moment. Am făcut o analiză şi am ajuns la pregătirea meciului cu Petrolul, cum se spune, am scăpat de dracu şi am dat peste ta-su. Este o echipă foarte puternică, ultimul meci, cu Steaua, vorbeşte de la sine, o echipă care stă bine pe picioare. Va fi un meci şi mai greu, va trebui să ne autodepăşim pemntru a ne impune. Avem posibilităţi, creştem de la meci la meci, avem potenţial mai bun. Dacă eliminăm greşelile cred că putem să ne apropiem prima victorie. Petrolul are un lot bun, a reuşit să facă tranferuri bune, în ciuda insolvenţei", a declarat Mulţescu.

Tehncianul consideră că şi-a făcut datoria faţă de Petrolul în perioadele în care a antrenat-o, dar s-a simţit nedreptăţit de conducătorii prahoveni de fiecare dată când a plecat: "Eu nu am ambiţii cu Petrolul, mă interesează să meargă treaba aici, să avem victorii. Ce se întâmplă la Petrolul e treaba lor. Eu am avut nişte dezamăgiri din partea conducătorilor. Am făcut nişte performanţe acolo. Eu nu am ce să-mi reproşez, probabil că ei ar trebui să aibă coşmaruri. În două mandate eu le-am făcut bine şi ei s-au comportat ca nişte mojici. Când reuşeşti să-l salvezi pe unul de la moarte şi după aia îţi bagă cuţitul în spate, mai ai ceva de spus? Sau îl salvezi într-o afacere şi apoi el îţi fură banii şi pleacă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net