Mourinho şi Abramovici se bat pentru o femeie

Ultima actualizare:

    Jose Mourinho şi Roman  Abramovici au avut rareori  divergenţe de-a lungul  celor două mandate în  care au colaborat la Chelsea
Jose Mourinho şi Roman Abramovici au avut rareori divergenţe de-a lungul celor două mandate în care au colaborat la Chelsea

Premier League a luat startul weekend-ul trecut, iar după prima etapă a izbucnit şi primul scandal monstru. În centrul lui e omul cu lipici la astfel de evenimente, Jose Mourinho, care a abuzat un medic al echipei. Asta l-a adus în conflict cu toată lumea, inclusiv cu magnatul rus care deţine clubul londonez.

Chelsea a avut un meci de debut neaşteptat de greu, pe teren propriu, în faţa galezilor de la Swansea. Terry şi compania au încheiat partida la egalitate, scor 2-2, după ce au jucat cu om în minus încă din minutul 52, după eliminarea portarului Courtois. 

În prelungiri s-a produs însă un incident care a dinamitat vestiarul londonezilor. Eden Hazard a fost faultat în jumătatea lui Swansea şi belgianul a acuzat o accidentare gravă. Doctorul echipei, Eva Carneiro, a sprintat spre jucătorul lui Chelsea după ce arbitrul partidei i-a făcut semn, şi i-a acordat acestuia îngrijiri medicale. Regulamentul prevede că un jucător care primeşte tratament pe gazon trebuie să părăsească obligatoriu terenul şi să ceară permisiunea arbitrului pentru a reintra.

Medicul vrea să-l dea în judecată pe antrenor

Asta l-a scos din minţi pe Mourinho, care s-a temut că în opt jucători de câmp, cu Courtois eliminat şi Hazard pe margine, Swansea le va marca şi golul trei, urmând să piardă partida. Punctul de vedere al portughezului pare până la un punct întemeiat, argumentând că de fapt mijlocaşul său era obosit şi exagera accidentarea pentru a putea respira. Eva Carneiro nu putea şti însă acest lucru şi nu şi-a făcut decât meseria, mai ales că arbitrul partidei a chemat-o în teren de două ori. Mourinho a desfiinţat-o însă pe doctoriţă, despre care a spus că e naivă şi nu ştie fotbal, şi i-a interzis acesteia accesul în vestiar şi pe banca de rezerve. 

Carneiro se consideră însă nevinovată şi vrea să-l dea în judecată pe Mourinho, având de partea ei toată opinia publică din Anglia, plus pe patronul Roman Abramovic. Se pare că rusul i-a transmis lui Mourinho să-i ceară scuze Evei, s-o reprimească urgent în staff şi să pună punct scandalului. Deocamdată, azi, pentru partida cu Manchester City, Carneiro rămâne însă suspendată.

A fost adusă la Chelsea de «Noul Mourinho»

Jose Villas Boas a stat la  Chelsea mai puţin de un an
Jose Villas Boas a stat la Chelsea mai puţin de un an

Eva Carneiro este un medic sportiv născut în Gibraltar dintr-un tată spaniol şi o mamă englezoaică. Aceasta a prins un post la Chelsea în 2009, unde a supravegheat echipa secundă, iar Andre Villas-Boas a adus-o la prima echipă în 2011. Frumoasa în vârstă de 42 de ani, o prezenţă atipică pe acest post de medic într-o echipă de fotbal, a lucrat pentru londonezi fără evenimente neplăcute şi după demiterea celui poreclit „Noul Mourinho”, sub comanda lui  Roberto Di Matteo şi Rafa Benitez. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net